Ben jij een toekomstige DIVA Makelaar?

DIVA Makelaars onderscheidt zich met haar makelaarsconcept op eigen wijze op de huizenmarkt in Nederland. We kennen een grote betrokkenheid bij de klant, maar zeker ook bij het werk van de kantooreigenaar en makelaar. De korte lijnen binnen de organisatie zorgen ervoor dat zaken snel zijn geregeld, er altijd een vraagbaak beschikbaar is om te helpen met meer complexe zaken en bieden brede ondersteuning aan de makelaar. Ons werk is afwisselend, uitdagend en vervult wensen, zowel van onze klanten als van onszelf, de makelaar. Wilt u loon naar werken? Wij werken volgens het principe "inzet = omzet"! Ons doel is een landelijke netwerk met lokaal gespecialiseerde makelaars.

Voor de verder uitbouw van onze landelijke organisatie zijn wij op zoek naar ondersteunend personeel, startende én ervaren makelaars. 


Klik hier voor de beschikbare vacatures: 

Commercieel binnendienst medewerker (vestiging Den Haag) 

Zelfstandig Makelaars (Landelijk) 

Kantoor eigenaren makelaardij 

Hypotheekadviseurs

Verzekeringsadviseur of kantoor 

Huur / verhuur makelaars 

Woning styliste 

Stage plaatsen 


Na het lezen van de mogelijkheden interesse om ook deel uit te maken van DIVA Makelaars? Stuur voor de vacature stage en binnendienst een mail voorzien van CV naar Patricia van Eijk via het e-mailadres patriciavaneijk@diva.nl  of bel voor meer informatie met 088 448 31 59 (lokaal tarief).

Ambitie om als zelfstandig makelaar, hypotheek- of verzekeradviseur of als kantooreigenaar aan de slag te gaan? Neem dan direct contact op met onze directeur Armin Streekstra via het e-mailadres arminstreekstra@diva.nl of bel voor meer informatie met 088 448 31 60 (lokaal tarief).


Brochure Samenwerken met DIVA

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.