Ben jij een toekomstige DIVA Makelaar?

DIVA Makelaars onderscheidt zich met haar makelaarsconcept op eigen wijze op de huizenmarkt in Nederland. We kennen een grote betrokkenheid bij de klant, maar zeker ook bij het werk van de kantooreigenaar en makelaar. De korte lijnen binnen de organisatie zorgen ervoor dat zaken snel zijn geregeld, er altijd een vraagbaak beschikbaar is om te helpen met meer complexe zaken en bieden brede ondersteuning aan de makelaar. Ons werk is afwisselend, uitdagend en vervult wensen, zowel van onze klanten als van onszelf, de makelaar. Wilt u loon naar werken? Wij werken volgens het principe "inzet = omzet"! Ons doel is een landelijke netwerk met lokaal gespecialiseerde makelaars.

Voor de verder uitbouw van ons landelijk netwerk zijn wij op zoek naar startende én ervaren makelaars. Klik hier voor meer informatie:

Na het lezen van de mogelijkheden interesse om ook deel uit te maken van DIVA Makelaars? Stuur dan een mail voorzien van CV naar Patricia van Eijk via het e-mailadres patriciavaneijk@diva.nl of bel voor meer informatie met 088 448 31 59 (lokaal tarief).