Zoekopdracht huurwoning

De leukste woningen zijn vaak al verhuurd voordat ze op de internetsites van makelaars worden geplaatst. Daarom adviseren wij klanten die in aanmerking willen komen voor een huurwoning om een zoekopdracht te plaatsen. Op dat moment zijn wij namelijk in het bezit van uw stukken en kunnen wij snel schakelen zodra dat er een leuke woning beschikbaar komt.

Om een zoekopdracht te kunnen plaatsen is het noodzakelijk dat wij in het bezit zijn van een groot aantal documenten. Wanneer u hierover beschikt dan kunt u ons bellen voor het maken van een afspraak voor een intake gesprek. Bel 070 - 448 31 60 of reageer via ons contactformulier onder vermelding van: afspraak zoekopdracht huurwoning.

Wilt u bij de afspraak de volgende stukken meenemen: 

Origineel identiteitsbewijs

Origineel van uw laatste 3 salarisspecificaties, (een gezamenlijk inkomen van minimaal € 1.850,- is noodzakelijk).

Overzicht van uw laatste 3 loonstortingen en kopie bankpas

Ingevuld zoekopdrachtformulier    


Aanvullend mits beschikbaar:
Origineel van uw laatste GBA inschrijving (uittreksel basis administratie gemeente) klik hier voor aanvraag
Een verhuurders en/of werkgeversverklaring

 

Kosten bij een zoekopdracht:
Tijdens een gratis intake gesprek beoordelen wij of er een reële kans aanwezig is dat u in aanmerking komt voor een huurwoning. Bij een positieve uitkomst is het mogelijk om u tegen betaling van € 60,50 inclusief btw een zoekopdracht te plaatsen. Hierna zullen wij ons tot het uiterste inspannen om u z.s.m. te voorzien van een geschikte huurwoning. Wij beheren honderden woningen en op dit moment voorzien wij de meeste mensen binnen drie tot zes weken van een leuke woning.

U krijgt o.a. al het beschikbare nieuwe woningaanbod van alle makelaars in Den Haag via de e-mail toegezonden. Daarnaast benaderen wij u als eerste met ons nieuwe eigen aanbod. Wanneer u een woning krijgt aangeboden via ons kantoor dan is hieraan geen verdere courtage verbonden. Incidenteel zijn wij genoodzaakt om screeningskosten in rekening te brengen. Wij zullen dit van te voren aangeven.