Schriftelijk waardebepaling

Verhuisplannen?
De marktomstandigheden zijn ideaal om te verkopen! D.m.v. onze verkoopstrategie weten wij altijd de hoogste prijs te realiseren. Heeft u verhuisplannen, vraag dan nu een verkoop advies gesprek aan d.m.v. onderstaand formulier! 

 

Waardebepaling hoe werkt het?
Het is mogelijk om online een indicatie van de opbrengst van uw woning te krijgen. Veel nauwkeuriger is het wanneer een ervaren en lokaal gespecialiseerde VBO Makelaar bij u thuis langs komt om de waarde van uw woning in te schatten.

Naast het inschatten van de waarde zal de makelaar tevens een plan presenteren om uw woning tegen een zo'n hoog mogelijk bedragen te verkopen. Om deze waarde zo realistisch mogelijk in te schatten is het handig om zoveel mogelijk relevante informatie over uw woning beschikbaar te hebben. Hoe meer details wij weten hoe beter wij de waarde kunnen inschatten.

Verder geven wij u tijdens dit gesprek, indien gewenst, tips voor het goed verkoopbaar maken van uw woning en kunt u ons alles vragen over de markt in het algemeen en het segment waarin uw woning zich bevindt in het bijzonder.

Het is niet noodzakelijk om een account te hebben. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.