Verhuisplannen? Maak nu kans op Formule 1 kaarten

 

GRATIS FORMULE 1 KAARTEN
Bij DIVA Makelaars bent u altijd aan het juiste adres! De maanden januari en februari zijn extra aantrekkelijk; u maakt dan ook kans op twee gratis kaarten voor de Dutch GP Formule 1 in Zandvoort.

Zo snel als Max zijn er maar weinig, maar DIVA Makelaars is de makelaar die kan zorgen dat uw woning snel, maar ook voor de beste prijs wordt verkocht.

DIVA Makelaars boekte, net zoals Max Verstappen voor Nederland, mooie resultaten in 2019 en geeft daarom gratis kaarten weg voor het raceweekend op het circuit van Zandvoort. Vol spanning kijken we uit naar de overige races, en met name die in eigen land op het circuit van Zandvoort. 

Ronkende motoren, gierende banden en duizenden racefans op de tribune in Nederland; voor de Nederlandse racefans een droom die uitkomt! Maak nu kans om dit geweldige racespektakel bij te wonen.

 

U heeft meerdere kansen op het winnen van twee kaarten want u krijgt van uw makelaar en/of hypotheekadviseur een lot bij de volgende transacties:

  • Een verkoopopdracht van uw huidige woning
  • Bij aankoop van een woning uit ons bestand
  • Een aankoop/zoekopdracht voor een nieuwe woning
  • Een getekende hypotheekofferte 

 

Actievoorwaarden:

  • Deze actie loop van 1 januari t/m 29 februari 2020.
  • Officiele trekking door notaris Mr. Sander Peters van Matzinger Eversdijk Notarissen
  • De datum van de trekking wordt uiterlijk 1 maand van tevoren schriftelijk per mail aan alle kanshebbers gecommuniceerd. 

 

REAGEER NU!
Heeft u verhuisplannen reageer dan nu! Het is niet noodzakelijk om een account te hebben om u aan te melden. Vul uw gegevens in en wij nemen dan z.s.m. contact met u op. 

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.