Gratis Formule 1 kaarten!

MAAK KANS OP GRATIS FORMULE 1 KAARTEN!

Als trouwe relatie van DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen maakt u kans op twee gratis kaarten voor de Dutch GP Formule 1 in Zandvoort.

Ronkende motoren, gierende banden en duizenden racefans op de tribune in Nederland; voor de Nederlandse racefans een droom die uitkomt! Maak nu kans om dit geweldige racespektakel bij te wonen.

Om kans te maken op deze gratis kaarten hoeft u uitsluitend u gegevens achter te laten met als opmerking: "Formule 1 actie DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen".  

Actievoorwaarden:

  • Aanmelden voor 29 februari 2020
  • De kaarten zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar 
  • U bent klant van DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen 
  • Officiele trekking door notaris Mr. Sander Peters van Matzinger Eversdijk Notarissen
  • De datum van de trekking wordt uiterlijk 1 maand van tevoren schriftelijk per mail aan alle kanshebbers gecommuniceerd. 


EXTRA KANSEN!
Ook DIVA Makelaars stelt kaarten beschikbaar. Heeft u verkoopplannen of heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een andere woning kijk dan op de speciale actiepagina van DIVA Makelaars. U maakt dan extra kans op gratis kaarten.


REAGEER NU!
Het is niet noodzakelijk om een account te hebben. Vul uw gegevens in, zet in het opmerkingsveld "Formule 1 actie DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen" en u krijgt vanzelf een uitnodiging voor de officiële trekking door de notaris.. Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.