Maatregelen Corona DIVA Makelaars

Vanwege het Coronavirus nemen wij als DIVA Makelaars – waarbinnen wij dagelijks te maken hebben met veel fysieke contacten – uiteraard onze verantwoordelijkheden omwille van uw en onze eigen gezondheid. Wij zijn ons ervan bewust dat de huidige opgelegde maatregelen en richtlijnen van het RIVM alleen kans van slagen hebben, om het virus beheersbaar te krijgen, wanneer wij ons allen aan de afspraken houden.

Met inachtneming van de maatregelen hopen wij u een veilig en vooral een gezond thuis te kunnen blijven bieden. Want uw en onze eigen gezondheid heeft onze allerhoogste prioriteit. Wij houden de richtlijnen en adviezen van het RIVM en onze brancheorganisatie VBO nauwlettend in de gaten en volgen deze op.

Bereikbaarheid

Ons kantoor is normaal geopend echter met een minimale bezetting en bij voorkeur alleen op afspraak te bezoeken. Twijfelt u over uw gezondheid wanneer u een afspraak met ons heeft, laat ons dit dan direct weten.

Wij zijn, zoals u dat van ons gewend bent, zowel telefonisch 088-4483100 (lokaal tarief), per e-mail maar ook per WhatsApp gewoon bereikbaar.

Bezichtigingen

Bezichtigingen gaan in overleg met de betreffende opdrachtgever door onder strikte voorzorgsmaatregelen. Zo worden er o.a. geen handen geschud, houden we afstand van elkaar en maken wij zelf de deuren open en dicht. Daar waar onze opdrachtgever op dit moment geen kijkers wenst, respecteren wij dit.

Vertoont u symptomen zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest of heeft u verhoging of koorts? Neem dan contact op voor het maken van een nieuwe afspraak.

Waardebepalingen & kennismakingsgesprekken

Wilt u uw woning verkopen? Ook dan kunt u zoals gewoonlijk contact met ons opnemen per telefoon of WhatsApp. Tijdens ons kennismakingsgesprek zullen wij geen handen schudden en houden wij afstand. Verder informeren en adviseren wij u zoals gebruikelijk en nemen wij de tijd voor u, zeker in deze bizarre tijd.088-4483100 (lokaal tarief)  e-mail 

Liever een online gesprek d.m.v. video bellen, Zoom en/of Whatsapp? Ook dit behoort tot de mogelijkheden!

Open huis afspraken

Op dit moment organiseren wij geen Open Huizen. Wij hebben dit evenement inmiddels vervangen door een online Facebook Live bezichtiging #FBLive. De makelaar maakt via Facebook live een rondgang door de woning. Tijdens deze online bezichtiging kunt u direct vragen stellen en krijgt u een goede indruk van de woning.

Mocht u de woning hierna alsnog willen bezichtigen dan behoort een persoonlijke bezichtiging met maximaal twee personen tot de mogelijkheden.

Bekijk hier de Facebook Live evenementen

Taxaties

Taxatie-opnames gaan door met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Transport

Normaliter staan wij onze opdrachtgevers bij het transport van de woning terzijde. Om zoveel mogelijk persoonlijk contact te vermijden, zullen wij in het belang van een ieders gezondheid tot nader bericht niet bij de notaris aanwezig zijn. Wij vragen u om begrip hiervoor.

Inspectie

Inspecties worden net als gewoonlijk gepland, echter onder de strikte voorwaarden en richtlijnen van het RIVM. Wij raden u aan onze website en Facebookpagina te volgen voor verdere informatie-updates.