Rookmelder verplicht per 1 juli in iedere woning

 

ROOKMELDER VERPLICHT, NU GRATIS ROOKMELDER VOOR EEN VEILIGE WOONOMGEVING 

Wist u dat uw reukzintuig niet meer werkt als u slaapt? Waar u van een harde knal 's nachts wakker schrikt, pikt u w neus geen vreemde geuren meer op zodra u slaapt. Dat is ook een van de redenen waarom rookmelders in uw woning van levensbelang zijn. Vanaf 1 juli zijn deze verplicht in iedere woning.

Volgens onderzoek daalt het risico op dodelijke slachtoffers bij een woningbrand wanneer in de woning rookmelders zijn geplaatst. Reden genoeg voor de overheid om de rookmelder te verplichten per 1 juli 2022. Sinds 2003 was dit al zo voor nieuwbouwwoningen. Rookmelders kunnen aangesloten worden op het electriciteitsnet, maar ook rookmelders op batterijen volstaan. Wel moet een rookmelder op iedere laag van de woning worden geplaatst, met uitzondering van de zolder als deze woonlaag geen verblijfsruimte heeft.

UW DIVA MAKELAAR BIEDT U EEN GRATIS ROOKMELDER AAN BIJ

  • Een verkoop opdracht van uw huidige woning
  • Een aankoopopdracht voor een nieuwe woning 

ACTIEVOORWAARDEN
Iedereen die tot 1 oktober 2022 zijn of haar woning bij DIVA Makelaars in de verkoop zet of een nieuwe woning met behulp van een van onze aankoopmakelaars koopt, krijgt een gratis rookmelder (EN 14604 Keurmerk). De afspraak is opgenomen in de bemiddelingsopdracht en de rookmelder ontvangt u bij of na overdracht bij de notaris.

REAGEER NU!
Heeft u verhuisplannen? Reageer dan nu! Het is niet noodzakelijk om een account te hebben om u aan te melden. Vul uw gegevens in en wij nemen dan z.s.m. contact met u op. 

.

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.