Why RE/MAX

DIVA Makelaars is een doordacht en nieuw samenwerkingsconcept in de makelaardij. Onze franchise formule is uniek en maakt gebruik van het beste wat er op dit moment op het gebied van franchise is te vinden.

Het concept van Franchise
Franchise is een niet meer weg te denken fenomeen, waar veel ondernemers nog steeds met een boog omheen trachten te lopen. En dit is vreemd, want franchise is niet nieuw. Franchising is de toekomst volgens diverse instanties zoals brancheverenigingen en banken/financiële instellingen.

Franchising is een vorm van intensieve samenwerking tussen zelfstandige ondernemers. Daarbij stelt de ene partij (franchisegever) aan de andere partij (franchisenemer) een compleet ondernemingsconcept – “formule” – ter beschikking. De samenwerking is erop gericht om een meerwaarde te creëren voor alle betrokken. (“Partnership for profit”). 

  • U koopt een turn- key business concept
  • DIVA Makelaars is een bewezen succesvol concept
  • Met een franchisemodel van DIVA Makelaars heeft u een grotere kans op succes
  • U maakt gebruik van onze naamsbekendheid en de uitstraling van VBO Makelaars
  • U maakt gebruik van onze kennis en kunde, wij leiden u op en geven altijd actuele trainingen
  • U maakt onderdeel uit het leukste netwerk in de makelaardij en maakt vrienden voor het leven
  • U kunt altijd op ons of uw collega's terugvallen uw succes is immers ook ons succes
  • Onze unieke bewezen marketingtools staan ter beschikking
  • U kunt blijven groeien, zowel zakelijk als persoonlijk. U kunt groeien in transactieaantallen, team maar ook meerdere kantoren zijn mogelijk
  • Samen met DIVA Makelaars bezoekt u collega's wereldwijd


DIVA Makelaars als franchiseorganisatie
DIVA Makelaars is het beste wat er op dit moment is te vinden in de makelaardij. Het concept is echter niet voor iedereen beschikbaar. Uitsluitend makelaars met aantoonbare successen in hun eigen regio worden toegelaten binnen het DIVA concept.

Meer dan 30 jaar ervaring…
De eigenaar van DIVA Makelaars heeft meer dan 30 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en 16 jaar als directeur van RE/MAX Hofstad Makelaars. 


Meer informatie 
De meeste ondernemers vinden de weg naar DIVA Makelaars door een mailing of op dezelfde manier als u dat nu doet, via het internet. Net als u keken zij kritisch naar dit concept. En net als u hadden ze na het lezen meer vragen dan antwoorden. Echter het besef met iets unieks in aanraking te zijn gekomen, deed hen besluiten een persoonlijke presentatie bij te wonen. 

Deze twee uur durende presentatie, behandelt de geschiedenis, het concept, bedrijfsfilosofie, de toekomst in Nederland, het trademark en natuurlijk de marketing en vele andere zaken die voor u als ondernemer belangrijk zijn.

Met een aantal van deze ondernemers zijn er later ook overeenkomsten gesloten, niet met allemaal natuurlijk, niet iedereen is een visionair. Maar diegene die zich de moeite getroost hebben om met ons een afspraak te maken, kennen nu de toekomst van de makelaardij in Nederland. Die toekomst heeft een naam: DIVA Makelaars 

Tijd voor actie!
Nu denkt u natuurlijk, wat nu? Laat ons weten dat u interesse hebt of graag wat meer informatie wilt hebben over het DIVA Makelaars Franchiseconcept. Informeer naar uw mogelijkheden en neem rechtstreeks contact op met Armin Streekstra (directeur DIVA Makelaars) arminstreekstra@diva.nl   Telefoon 088 448 31 60