Aanvraagformulier voor een taxatie rapport

Taxatie rapport nodig?

DIVA Taxateurs is een landelijk netwerk van lokaal gespecialiseerde VBO makelaars & taxateurs.

De taxatierapporten worden door NRVT geregistreerde taxateurs opgesteld en door alle banken, verzekeringsmaatschappijen en NHG geaccepteerd. U ontvangt een waardevol en zeer compleet rapport over uw (nieuwe) woning, de start van succes op de woningmarkt. Via onderstaand contactformulier kunt u direct een gevalideerd rapport aanvragen.  

Een taxatierapport is iets anders dan een gratis waardebepaling. Een gratis waardebepaling kunt u aanvragen als u plannen heeft om te verhuizen. Een taxatie rapport is meestal noodzakelijk bij het aanvragen van een hypotheek, verbouwing of bijvoorbeeld bij een echtscheiding. 

Wat mag u verwachten wanneer u een taxatie laat uitvoeren door een DIVA Taxateur?

1) Binnen 24 uur na de aanvraag hebben wij contact opgenomen voor het inplannen van de afspraak.  Na het inplannen van de afspraak ontvangt u een bevestiging e-mail met een overzicht van de benodigde informatie voor het uitwerken taxatierapport.  

2) Na het woningbezoek, streven wij ernaar om binnen 48 uur de taxatie bij u aan te leveren. Wij zijn hierbij afhankelijk van de beschikbaarheid de benodigde informatie. U beschikt over een (gevalideerd) taxatierapport!    

Wij hebben een groot netwerk van professionals waarmee wij dagelijks contact onderhouden om de marktwaarde van de woningen te toetsen, zodat u op een reële marktwaarde kan rekenen.  

Indicatie van de kosten. Ieder huis is anders en daarom is het lastig om een vast tarief te vermelden. Als indicatie kunt u voor een compleet en gevalideerd rapport € 725,- incl. BTW aanhouden. Mocht u een rapport willen met ook een waarde na verbouwing dan is hiervoor meestal een toeslag van ca. € 75,-. 

Overleg met de lokale taxateur voor het exacte bedrag.

Heeft u naast een taxatierapport ook een bouwkundig rapport nodig dan kunt u deze hier aanvragen

 

Voor het aanvragen van een taxatie rapport is het niet nodig om een account te hebben!

Voer uw gegevens in en zet bij opmerking aanvraag taxatie rapport wij nemen dan z.s.m. contact met u op:

 

Personal details
Which house would you like to sell or rent?
I agree with the terms and conditions and with the submission and storage of my personal data.