Commercieel binnendienst medewerker (vestiging Den Haag)

Gezocht Asstistent-Makelaar voor onze vestiging in Den Haag

Wij zijn op zoek naar een assistent-makelaar met een frisse en enthousiaste persoonlijkheid, die ons binnen- en buitendienstteam wil ondersteunen. Beschik je over een vriendelijk en open voorkomen? Ben je veelzijdig en commercieel ingesteld? Dan ben jij degene die wij zoeken.
 
Over jou:
Je bent klantvriendelijk, communicatief sterk en open en toegankelijk. Je bent graag met meerdere dingen tegelijk bezig. Je werkt accuraat en beschikt over juridisch en commercieel inzicht. Je durft zelfstandig verantwoordelijkheid te nemen maar werkt ook graag samen. Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring binnen de makelaardij.
 
Jouw taken zullen onder andere bestaan uit:
🔸 Het beheren van de agenda’s van onze makelaars, d.w.z. het inplannen van afspraken voor bezichtigingen, eindinspecties, overdrachten, taxaties, keuringen etc.
🔸 Het opbouwen en beheren van dossiers met volledige documentaties
🔸 Commerciële ondersteuning bieden aan ons binnen- en buitendienstteam
 
Functie-eisen
🔸 Je beschikt over commerciële en sociale vaardigheden
🔸 Je kunt moeiteloos schakelen, bent stressbestendig en punctueel
🔸 Je kunt prioriteiten stellen
🔸 Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
🔸 Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie binnen de makelaardij
🔸 Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar
 
Over ons:
Wij zijn een ambitieus team, we houden van de hectiek van ons vak en zijn goed op elkaar ingespeeld. Wij zijn een actief kantoor in Den Haag en hebben daarnaast landelijke ambities. Door ons onderscheidende vermogen zijn wij hét VBO makelaarskantoor in Den Haag.
 

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt te werken in een gedreven team. Hard werken is onze passie, maar we maken ook graag tijd voor gezelligheid! Bij ons is geen dag hetzelfde. We maken jou snel thuis in alle facetten van het vak en bieden jou de mogelijkheid de opleiding te volgen die nodig is om jouw functie goed uit te kunnen voeren.

Klinkt dit als jouw droombaan?
Reageer dan snel en stuur een mail voorzien van CV naar Patricia van Eijk (patriciavaneijk@diva.nl) of bel voor meer informatie 088-4483159 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.