Woning aankopen

Samen met DIVA Makelaars een woning aankopen
Niets leukers dan de aankoop van een woning. Vaak het begin van een nieuwe periode en de start om van een huis een thuis te maken. Wij begrijpen dat een woning heel persoonlijk is en vooral een goed gevoel moet geven. Een nieuwe woning koopt u niet elke dag en moet aan alle wensen voldoen.

Persoonlijke aandacht voor de beste match
Als uw makelaar willen wij u zo goed mogelijk helpen bij de zoektocht en aankoop van uw nieuwe woning. Wanneer u uw droomhuis heeft gevonden is dat een spannend moment. En eenmaal verliefd op een woning is het lastig om nog objectief en kritisch te kunnen kijken. Daar helpen wij u vervolgens bij. Wij geven u een eerlijk en onafhankelijk advies en doen o.a. onderzoek naar de bestemming, bodem en staat van het onderhoud.

Op deze manier weten wij wat uw woning waard is en kunnen wij uw belangen behartigen en goede onderhandelingen voeren. Ook nemen wij alle papierwerk voor onze rekening en zorgen wij voor de juiste afhandeling tussen partijen. DIVA Makelaars ontzorgen en zorgen voor een perfecte match.

DIVA ZOEKT SERVICE!
De leukste woningen zijn vaak snel verkocht. Maar hoe zorgt u dat u als eerste geïnformeerd wordt over mogelijke nieuwe woningen die op de markt gaan komen? En hoe kunt u zorgen dat u ook als een van de eerste die leuke woning kunt bezichtigen? DIVA Makelaars heeft de oplossing! U ontvangt woningen die nog niet op Funda staan en u betaald de normale marktwaarde. Wilt u niet meer achter het net vissen? Ga dan samen met DIVA Makelaars op zoek naar uw nieuwe woning! Bel 088 448 31 00 voor een vrijblijvend gesprek.

Uw voordelen als u koopt met DIVA Makelaars
- U ontvangt ook woningen die nog niet op Funda staan!
- Onafhankelijk advies over de waarde van de woning
- Het behartigen van uw belangen en het voeren van onderhandelingen
- Ontzorgen van het gehele proces
- Begeleiding tot en met de notaris (en daarna)


Meer weten?
Bel gerust voor een vrijblijvend advies 088 448 31 00 (lokaal tarief) of reageer via ons contactformulier.