Vacature Vastgoedstyliste

DIVA Makelaars zoekt vastgoedstyliste met abintie voor makelaardij

DIVA Makelaars werkt op dit moment met een compleet team van vastgoedstylisten die werkzaam zijn in de regio Den Haag en omstreken. In de toekomst willen wij ons landelijk netwerk verder uitbreiden en zijn daarom voor de verkoopstyling van onze woningen doorlopend op zoek naar een vastgoedstyliste met passie voor mensen en huizen.

 

Wij zoeken een vastgoedstyliste met:

  • Aantoonbare kennis en ervaring als vastgoedstyliste;
  • Certificaat van een opleiding vastgoedstyling;
  • Ervaring met vastgoedfotografie;
  • Inmeten volgens NEN 2580; 
  • Affiniteit met makelaardij, ambitie om je verder te willen professionaliseren door het ondersteunen van de makelaar bij de uitvoer van de makelaardij activiteiten; 
  • Teamspirit; je bent als zelfstandig ondernemer onderdeel van een bestaand netwerk van samenwerkingsparters op het gebied van makelaardij, styling, hypotheken en verzekeringen om zo de klant het complete pakket te kunnen aanbieden.

DIVA staat voor ‘Ster’ en wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit, maar altijd met gepaste bescheidenheid. De basis van het DIVA Netwerk zijn ervaren (zelfstandig werkzame) VBO-makelaars met aantoonbare kennis en successen in de makelaardij in hun regio. De DIVA makelaar werkt onder zijn of haar eigen naam en mixt daarmee de persoonlijk promotie met maximale ondersteuning vanuit de centrale organisatie.

 

Lijkt het u interessant om ook deel uit te maken van DIVA Makelaars?

Reageer dan snel en stuur een mail voorzien van CV naar Armin Streekstra via het e-mailadres arminstreekstra@diva.nl of bel met Armin Streekstra voor meer informatie via telefoonnummer 070 448 31 60.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.