Become an Agent

Het probleem van personeelsverloop is herkenbaar in ieder land. In Nederland blijven de betere verkopers, makelaars gemiddeld 3 tot 5 jaar bij hun werkgever. Zij veranderen van werkgever om diverse redenen. Meer inkomen, meer vrijheid, professioneler kantoor, betere naam etc. Wellicht herkent u dit. Voor die 20% van de makelaars die 80% van de omzet maken heeft DIVA Makelaars een uniek concept.

Wanneer u zich aansluit bij DIVA Makelaars dan wordt u zelfstandig ondernemer. U gaat met een aantal andere makelaars en/of bemiddelaars vanuit één kantoor of vanuit huis werken.

U deelt de kantoorkosten. Op deze manier heeft u altijd een professioneel kantoor, goede apparatuur, iemand die de telefoon aanneemt, iemand die uw werkzaamheden overneemt tijdens uw vakantie etc. Samen kunt u dat betalen, alleen is dat veel moeilijker en vooral duurder.

DIVA Nederland zorgt voor naamsbekendheid, reclame, ondersteuning, management, administratie en training. Kortom, u hoeft zich niet druk te maken over uw administratie en de gang van zaken op kantoor. U heeft 100% van uw tijd vrij om te doen waar u goed in bent: Makelen.

Wat betekent dat voor u?

Dat klinkt allemaal goed zult u nu denken. Uiteraard verwachten wij wel een tegenprestatie van u. Naast het feit dat u een team player en een professional moet zijn, zijn er een aantal financiële verplichtingen. Iedere maand betaalt u een fee voor management en kantoorkosten. Daarnaast draagt u maximaal 10% van uw omzet af. Een deel daarvan gaat naar DIVA Nederland en naar het landelijke promotiefonds. Dat betekent ook dat u minimaal 90% van de door u gerealiseerde omzet zelf behoudt en dat uw maandelijkse kosten ook nog eens veel lager zijn dan soortgelijke franchise concepten!

Samenvattend

U bent zelfstandig ondernemer
U kunt 100% van uw tijd makelen
U heeft geen administratieve rompslomp
Uw kosten zijn lager dan wanneer u alleen een bedrijf begint.
U werkt vanuit een goed uitgerust kantoor of vanuit huis
U gebruikt een merknaam
U verdient 2 tot 3 keer zoveel als uw collegae binnen de branche
U doorloopt regelmatig trainingsprogramma's
U beschikt over de beste technologie, software, internet
U heeft de volledige vrijheid en verantwoording over uw eigen bedrijfsvoering

Kies DIVA Makelaars voor succes!

Wilt u meer weten over DIVA Makelaars? Stuur een e-mail naar arminstreekstra@diva.nl.

DIVA Makelaars is in 2016 gestart vanuit de wens om landelijk te kunnen werken met zelfstandig makelaars die lokaal gespecialiseerd zijn. Wij bieden het ideale business model voor makelaars en vinden het daarom ook bijzonder belangrijk om met enthousiaste kandidaten rechtstreeks in contact te komen. Informeer naar uw mogelijkheden en neem direct contact op met Armin Streekstra (directeur DIVA makelaars) via e-mailadres arminstreekstra@diva.nl of telefonisch via 088 448 31 60.