Woning verkopen

Waarom verkopen met DIVA Makelaars?
Of u nu een appartement, een woning, een bedrijfspand of een stuk land wilt verkopen, DIVA Makelaars werkt uitsluitend samen met ervaren vastgoed deskundigen. Wij proberen uit te blinken in optimale service en kwaliteit zonder zelf naast onze schoenen te gaan lopen. Met actieve marketing proberen wij altijd een zo'n hoog mogelijke prijs te realiseren voor onze opdrachtgevers. Uw DIVA Makelaar is de gids op wie u kunt bouwen.

Uw voordelen als u verkoopt met DIVA Makelaars:

1. Ervaren makelaars ondersteunen het gehele traject van start tot finish
Met de kennis en ervaring van een DIVA Makelaar kunt u niets over het hoofd zien. De makelaar begeleidt u bij het gehele verkoopproces en draagt zorg voor het beste resultaat. Hij of zij bepaalt de juiste prijs voor de woning, waarbij rekening gehouden wordt met vraag en aanbod in de lokale markt. Uw DIVA Makelaar kiest een unieke strategie om uw woning uitstekend te promoten en zorgt voor een simpele en soepele afhandeling van administratieve en notariële zaken.

2. Effectieve marketing en landelijke bekendheid
DIVA Makelaars beschikken over een breed scala aan promotionele om uw woning zo goed mogelijk in de markt te zetten. Daarnaast maken wij voor ieder woning een op maat gemaakte marketingcampagne. DIVA Makelaars maken deel uit van het landelijke netwerk van VBO Makelaars. Met meer dan 1000 vastgoed professionals is er altijd wel een lokale specialist in de buurt.

Meer weten?
Bel gerust voor een vrijblijvend advies 088-4483100 (lokaal tarief) of reageer via ons contactformulier.