Hypotheekadviseurs

DIVA Makelaars zoekt samenwerking met ervaren hypotheekadviseur
Voor de verdere uitbouw van ons netwerk zijn wij op zoek naar een ervaren hypotheekadviseurs voor onze vestiging in Den Haag. Je bent een onafhankelijk adviseur en wilt graag samenwerken met een team van makelaars met als doel onze klanten een optimale dienstverlening te bieden. 

Over jou:
Je bent klantvriendelijk, comunicatief sterk en toegankelijk. Op dit moment ben je actief als zelfstandig hypotheekadviseur maar je zou graag in contact willen komen met potentiele hypotheekklanten.

Samenwerken met DIVA Makelaars?
Wij bieden je zonder kosten één of meerdere dagen per week een werkplek bij ons op kantoor in Den Haag en brengen jou in contact met potentiele klanten. Jij gaat voor een optimale klantbeleving en mocht dit leiden tot een transactie dan krijgen wij hiervoor een vergoeding.

Dit werk ook andersom, mochten jou klanten behoefte hebben aan aan-of verkoop begeleiding dan is er een groot netwerk van makelaars beschikbaar om jouw klant te helpen.

Over ons:
Wij bieden faciliteiten aan zelfstandig werkzame makelaar. Wij zijn opgegroeid met hypotheken & verzekeringen maar focussen ons nu op onze core business aan-en verkoop van onroerendgoed. Wij werken voor onze financiele dienstverlening samen met ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs en doen dit op basis van no cure no pay. 

DIVA staat voor ‘Ster’ en wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit, maar altijd met gepaste bescheidenheid. De basis van het DIVA Netwerk zijn ervaren (zelfstandig werkzame) VBO-makelaars met aantoonbare kennis en successen in de makelaardij in hun regio. De DIVA makelaar werkt onder zijn of haar eigen naam en mixt daarmee de persoonlijk promotie met maximale ondersteuning vanuit de centrale organisatie.


Lijkt het je interessant om ook deel uit te maken van DIVA Makelaars?
Reageer dan snel en stuur een mail voorzien van CV of LinkedIn profiel naar Armin Streekstra (arminstreekstra@diva.nl) of bel voor meer informatie 088 448 31 60.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.