slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Twiskeweg 148, 1503 AD Zaandam

€450,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 132 m²
Liveable area 110 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Een heerlijk ZES-KAMER familiehuis met voor- en achtertuin in een veilige, groene en zeer kindvriendelijke buurt met zeer veel faciliteiten op loopafstand.

Deze woning is gelegen in de kindvriendelijke buurt Peldersveld. Het omringende groen, waaronder het Darwinpark en een kinderboerderij, draagt bij aan de kalme sfeer. Grenzend aan de achtertuin strekt zich een uitgestrekt grasveld uit. W... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1970
  • Location

Features

Offer
Reference number 00265
Asking price €450,000
Acceptance By consultation
Last updated 01 March 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1970
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Floor, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 132 m²
Floor Surface 110 m²
Content 394 m³
Surface area other inner rooms 7 m²
External surface area storage rooms 4 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 6 (of which 5 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Back yard
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler Valliant
Heating source Gas
Year of manufacture 2004
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Ventilation method Natural ventilation
Garden available Yes
Has sliding doors Yes

Description

Een heerlijk ZES-KAMER familiehuis met voor- en achtertuin in een veilige, groene en zeer kindvriendelijke buurt met zeer veel faciliteiten op loopafstand.

Deze woning is gelegen in de kindvriendelijke buurt Peldersveld. Het omringende groen, waaronder het Darwinpark en een kinderboerderij, draagt bij aan de kalme sfeer. Grenzend aan de achtertuin strekt zich een uitgestrekt grasveld uit. Winkelcentrum Gibraltar, met een divers aanbod aan winkels, restaurants en supermarkten, ligt op loopafstand. Ook diverse scholen, en openbaar vervoer zijn in de buurt. Met de auto bent u snel in Amsterdam of andere delen van Noord-Holland. Deze ruime en praktische woning is een ideale plek om te wonen voor gezinnen, professionals en iedereen die graag dichtbij alles is.

Begane grond:
Via de bestrate voortuin bereiken we de voordeur. De woning kan ook via de inpandige berging en de waskamer worden bereikt. Entree met garderobe en meterkast, hangend toilet met fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer met open keuken. De lichte, sfeervolle woonkamer heeft aan de achterzijde een hoge glazen pui met schuifdeur naar de tuin. In de woonkamer zijn de plafondbalken zichtbaar. Via een toog is de ruime keuken te bereiken. De keuken (Bribus keukens) heeft crème fronten en de volgende apparatuur is aanwezig: een vaatwasser, een oven, een gasfornuis en een koelkast met vriezer. Via de keuken kom je in de waskamer met de aansluitingen voor het witgoed en via de waskamer is de (fietsen)berging bereikbaar.

Eerste Verdieping:
Eenmaal de trap op, bereik je de overloop van deze verdieping, waar drie keurige slaapkamers en de badkamer zich bevinden. Twee slaapkamers liggen aan de achterzijde, terwijl één zich aan de voorzijde bevindt en een vaste kast heeft. De luxe badkamer, centraal gelegen, is uitgerust met een wastafel met spiegel en meubel en een inloopdouche.

Tweede Verdieping:
Via de open trap bereik je de tweede verdieping, die aan de achterzijde een dakkapel heeft. Hier vind je nog twee nette slaapkamers, een bergkast en extra bergruimte. Ook hier is laminaat op de vloer gelegd.

Buitenruimte:
Dit huis omvat zowel een voortuin als een afgeschermde, betegelde achtertuin met een houten berging die elektriciteit heeft. De achtertuin is op het zuiden gericht, wat zorgt voor een gunstige oriëntatie. Aan het einde van de tuin is er een poort die leidt naar een achterliggend speelveld.

Bijzonderheden:
• Achtertuin op het zuiden
• Woning is compleet gerenoveerd in 2023
• Energielabel: B
• Zeer groene kindvriendelijke omgeving
• Centrale ligging met alle voorzieningen vlakbij
• Vrij parkeren voor de deur
• VIJF SLAAPKAMERS
• Volle eigendom

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed