Beste makelaar van Den Haag en Zuid Holland

 

 

Beste verkoop makelaar in Den Haag!
In 2022 heeft DIVA Makelaars, volgens de onafhankelijk website www.wieisdebestemakelaar.nl, op het gebied van klanttevredenheid, de hoogste score behaald in de regio Zuid Holland en kan zich hierdoor met trots ‘De Beste Makelaar van Den Haag’ noemen.

Elk jaar geeft “Wie is De Beste Makelaar” een keurmerk aan makelaars die een 8 of hoger scoren op het gebied van klanttevredenheid. Ruim 280 opdrachtgevers hebben DIVA Makelaars in de afgelopen jaren de dienstverlening beoordeeld op deze onafhankelijke consumenten site.

Met een gemiddeld cijfer van 9.7 is DIVA Makelaars enorm trots dat wij over het jaar 2022 zijn uitgeroepen tot de beste verkoopmakelaar in Zuid Holland. Onze 4 speerpunten zijn klantgerichtheid, communicatie, kwaliteit en service.

Ook het komende jaar zullen wij weer alles op alles zetten deze speerpunten na te leven en onze opdrachtgevers van dient te zijn. Wij bedanken dan ook graag alle opdrachtgevers voor het vertrouwen in het afgelopen jaar maar kijken vooral vooruit.

Gratis waardebepaling
Bent u ook nieuwsgierig naar wat uw woning waard is of heeft u verhuisplannen? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak voor een gratis waardebepaling en vrijblijvend verkoopadvies.

Daarnaast begeleiden wij u ook graag bij de aankoop van uw droomwoning. Meer weten kijk eens op onze pagina www.divamakelaars.nl/aankoop of bel voor meer informatie 088-4483100

 

Personal details
Which house would you like to sell or rent?
I agree with the terms and conditions and with the submission and storage of my personal data.