slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Paviljoenweg 2H83, 9698 XX Wedde

€152,500
Type of residence House, bungalow, detached house, semi-bungalow
Recreation property
Plot size 703 m²
Liveable area 68.1 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Goed onderhouden vakantiewoning aan het water!

De vrijstaande woning is gelegen op Villapark Weddermeer, in één van de mooiste gebieden van Groningen, genaamd Westerwolde. Door de prachtige ligging op een park met veel water en bos is deze woning zeer geliefd bij vissers, wandelaars en levensgenieters!

Weddermeer beschikt o.a. over een zwembad, restaurant, fietsverhuur en tijdens de vaka... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, bungalow, detached house, semi-bungalow
    Construction period 1994
  • Location

Features

Offer
Reference number 00433
Asking price €152,500
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence House, bungalow, detached house, semi-bungalow
Type of construction Existing estate
Accessibility Seniors
Construction period 1994
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Full, Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 703 m²
Floor Surface 68.1 m²
Content 263 m³
Surface area other inner rooms 2.7 m²
External surface area 4 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Garden around
Boiler
Heating source Gas
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Warm-air heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath, Sink, Toilet
Bathroom facilities Bathroom 2 Shower, Sink, Toilet
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has an internet connection Yes
Has a sauna Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Wedde D 3695
Area 703 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Goed onderhouden vakantiewoning aan het water!

De vrijstaande woning is gelegen op Villapark Weddermeer, in één van de mooiste gebieden van Groningen, genaamd Westerwolde. Door de prachtige ligging op een park met veel water en bos is deze woning zeer geliefd bij vissers, wandelaars en levensgenieters!

Weddermeer beschikt o.a. over een zwembad, restaurant, fietsverhuur en tijdens de vakantieperiodes een recreatieteam. Ook in de omgeving is genoeg vertier. Verken de omgeving per kano, ga langs de historische Vestingstad Bourtange, wandel tussen Dinosaurussen in Dinopark Tenaxx of geniet van wellness in Resort Fontana Bad Nieuweschans.

DE WONING:
U komt via de voordeur aan de zijkant van de woning binnen in een ruime hal met aan de rechterzijde de trap naar de verdieping en de deur naar de woonkamer met open keuken.

De woonkamer ligt aan de waterzijde en biedt hierdoor een prachtig uitzicht in eigen tuin en over het water. De woonkamer heeft een zit- en eethoek en een open keuken, voorzien van een koelkast, gaskookplaat, vaatwasser en combimagnetron.

Aan de linkerzijde in de hal vindt u de deur naar de slaapkamer op de begane grond en de deur naar de badkamer met bad, toilet en wastafel.

Via de vaste trap in de hal komt u op de 2e verdieping, waar zich 2 slaapkamers bevinden, een sauna en een 2e badkamer. De slaapkamers boven zijn ingericht voor in totaal 4 personen. De slaapkamer op de begane grond is eventueel in te richten voor 1 tot 2 personen. Op een van de slaapkamers op de verdieping is een extra wastafel. De badkamer op de verdieping is voorzien van toilet, fontein en douchecabine.

Aan de buitenzijde van de woning ziet u aan de voorzijde een ruime tuin en is er een eigen parkeerplaats. Aan deze zijde is nog een berging met de Heteluchtverwarmingsunit en wasmachine (aansluiting). De achterzijde van de woning heeft de hoofdtuin aan het water met eigen steiger en een terras bij de woning.

De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen, waardoor er weinig onderhoud aan de buitenzijde van de woning is, ook ideaal voor verhuur. De inventaris is inclusief in de koopsom, waardoor u direct de woning kunt benutten en/of verhuren.

BELANGRIJK OM TE WETEN
Wedde ligt nabij het dorp Vlagtwedde waar men alles heeft wat men nodig heeft, er is een grote supermarkt, er zijn verschillende kleinere winkels en gezellige eetgelegenheden. Het gebied Westerwolde is uitermate geschikt voor het toerisme, zo ligt Bourtange op steenworp afstand, zijn er mooie fiets- en wandelroutes te volgen en vele oudheden te bekijken. Op het park, bij de receptie, maar zeker ook de makelaar kan u hier alles over vertellen.

Helaas is permanente bewoning op deze kavel niet toegestaan; de woning is uitsluitend te verhuren via de bedrijfsmatige exploitatie op het park of u kunt de woning behouden voor eigen gebruik (tweede woning, recreatief wonen).

De woning ligt langs de rand van het park en heeft de voorzieningen op loopafstand, zoals o.a. het hoofdgebouw, restaurant en zwembad. Het is een prachtig aangelegd park met veel voorzieningen in en rondom, zoals een zwemvijver, visvijver, snackbar, restaurant, tennisbaan en kanoverhuur. Hierdoor is de verhuur van een woning op dit park erg rendabel.

Het verwachtte rendement ligt rond de 4% op basis van verhuur gegevens van de huidige eigenaar, maar de verhuur is zeker niet verplicht! Ook is het mogelijk de woning te behouden als tweede woning voor uitsluitend eigen gebruik. Meer informatie hierover kunt u opvragen via ons makelaarskantoor.

Nieuwsgierig? U bent welkom voor een rondleiding!

Hieronder een kleine opsomming van bijzonderheden;
• Ruime woning aan het water gelegen
• Vrijstaand
• Grotendeels gerenoveerd
• Perceel eigendom
• Steiger
• Goed rendement mogelijk
• Kunststof kozijnen

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed