Beste verkoop makelaar van Den Haag!

In 2022 heeft DIVA Makelaars, volgens de onafhankelijk website www.wieisdebestemakelaar.nl, op het gebied van klanttevredenheid, de hoogste score behaald in de regio Zuid Holland en kan zich hierdoor met trots ‘De Beste verkoop Makelaar van Den Haag’ noemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Elk jaar geeft “Wie is De Beste Makelaar” een keurmerk aan makelaars die het beste scoren op het gebied van klanttevredenheid. Ruim 5000 makelaars in Nederland kunnen via deze onafhankelijke website beoordeeld worden. De afgelopen jaren is DIVA Makelaars door ruim 280 klanten beoordeeld!

Met een gemiddeld cijfer van 9.7 is DIVA Makelaars enorm trots dat wij over het jaar 2022 zijn uitgeroepen tot de "Beste verkoopmakelaar" in Zuid Holland. Ook het komende jaar zullen wij weer alles op alles zetten om onze opdrachtgevers naar volle tevredenheid van dient te zijn. Wij bedanken dan ook graag alle opdrachtgevers voor het vertrouwen in het afgelopen jaar maar kijken vooral vooruit. 


Gratis waardebepaling
Heeft u verhuisplannen? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak voor een gratis waardebepaling en een persoonlijk verkoopadvies. Uiteraard nemen wij een feestelijk pressentje mee om ons succes van het afgelopen jaar met u te vieren.


Ga naar www.divamakelaars.nl/waardebepaling en wij nemen snel contact met u op.