DIVA Makelaars start samenwerking met All-In Makelaars uit Leiden.

DIVA Makelaars is een uniek samenwerkingsverband waar makelaars, woningstylisten, hypotheek- en verzekeringsadviseurs samenwerken om de klant optimaal te kunnen bedienen. De samenwerkingspartners worden met zorg gekozen en vervullen de wens van de klant om alles goed en op-maat geregeld te krijgen

Beide kantoren zijn aangesloten bij de @VBO als branchevereniging en maken gebruik van @Kolibri automatisering

DIVA Makelaars is een uniek samenwerkingsverband waar makelaars, woningstylisten, hypotheek- en verzekeringsadviseurs samenwerken om de klant optimaal te kunnen bedienen. 

 

Buiten ons werkgebied verwijzen wij onze klanten graag door naar ervaren VBO collega’s. Wij zijn verheugd op de samenwerking met All-In Makelaars zodat wij onze klanten die op zoek zijn naar een woning in Leiden kunnen doorverwijzen naar een lokale specialist. 

DIVA Makelaars & All-In Makelaars presenteren elkaars woningaanbod op de gezamenlijke website van www.divamakelaars.nl waardoor we een groter publiek weten te bereiken. 

 

Bent u VBO Makelaar en wilt u meer weten over de samenwerkingsmogelijkheden kijk dan op de pagina www.divamakelaars.nl/vbopartners