Passie voor mensen & huizen?

I.v.m. uitbreiding van onze activiteiten in Rijswijk zijn wij op zoek naar ervaren (kandidaat) makelaars en/of studenten met een afgeronde makelaardij opleiding. U bemiddelt, u bezichtigd en u adviseert en dat alles ook nog eens geheel zelfstandig en onder zeer aantrekkelijke voorwaarden en condities. Heeft u passie voor mensen en huizen reageer dan vandaag nog.


I.v.m. uitbreiding van ons team met makelaars in Rijswijk zijn wij in het bijzonder op zoek naar makelaars met specifieke kennis over de gemeente Rijswijk. Uiteraard mag u uw borden verkoopborden ophangen door heel Nederland.

Daarnaast zijn wij in het bijzonder op zoek naar vrouwelijke collega's. Helaas stromen in de makelaardij nog relatief weinig vrouwen in en dat zouden wij graag anders zien. Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden, stuur een e-mail voorzien van C.V. naar arminstreekstra@diva.nl of bel voor meer informatie Armin Streekstra 070 - 448 31 60 

ERVAREN MAKELAARS
Wij zijn op korte termijn op zoek naar ervaren bij voorkeur gediplomeerde makelaars. Dit kan op zelfstandigheidsbasis of in loondienst. In een persoonlijk gesprek zullen wij u uitleggen waarom het juist nu een uitstekende tijd is om te starten in de makelaardij.

KANTOOR EIGENAREN
U bent een ervaren makelaar met een eigen kantoor en ziet dat de traditionele manier van makelen waarschijnlijk niet meer de toekomst zal zijn. Wij zijn op zoek naar structurele samenwerkingen! Doel het delen van ervaringen, kosten en extra commerciele slagkracht. Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn, bel dan met Armin Streekstra (Directeur DIVA Makelaars 070 - 448 31 60. Uiteraard zullen wij ons contact zeer discreet behandelen.

Klik voor meer informatie over ons franchise concept. 

 

WWW.THUISINRIJSWIJK.NL