Leef een jaar lang gratis!

Verhuisplannen?
Leef een jaar lang gratis t.w.v. € 35.000,- !

 

Verhuizen is nu nog aantrekkelijker. Maak voor 15 januari een afspraak voor een gratis waardebepaling van uw woning en ontvang een onafhankelijk verkoopadvies + bij opdracht een "gouden gelukskoekje" voor het winnen van een jaar lang gratis leven t.w.v. € 35.000,-.

I.s.m. Skyradio betalen wij een heel jaar uw hypotheek, boodschappen, energie, kleding, benzine en zelfs uw vakantie. Zo kunt u een jaar lang non-stop relaxen en genieten van uw vrije tijd. Of misschien spaart u wel voor uw grote droom. Kies voor 15 januari voor DIVA Makelaars en ontvang een Gouden Koekje met kans op € 35.000,-.

Waardebepaling hoe werkt het?
Tijdens een waardebepaling bekijkt een ervaren en lokaal gespecialiseerde VBO Makelaar uw woning en schatten wij de realistische verkoopprijs in de huidige markt. Het is daarom handig om zoveel mogelijk relevante informatie over uw woning beschikbaar te hebben. Hoe meer details wij weten hoe beter wij de waarde kunnen inschatten.

Verder geven wij u tijdens dit gesprek, indien gewenst, tips voor het goed verkoopbaar maken van uw woning en kunt u ons alles vragen over de markt in het algemeen en het segment waarin uw woning zich bevindt in het bijzonder.

Leef een jaar lang gratis t.w.v. € 35.000,- krijgt u aangeboden door VBO Makelaar & Sky Radio
Klik hier voor de voorwaarden.

Reageren:
Het is niet noodzakelijk om een account te hebben. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Personal details
Which house would you like to sell or rent?
I agree with the terms and conditions and with the submission and storage of my personal data.