slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For rent: Lopikerstraat 6, 2871 BS Schoonhoven

€2,000 /mo
Type of residence Retail space
Plot size 133 m²
Total floor area 108 m²
In units from 108 m²
Acceptance Immediately

Note

General

Bent u op zoek naar een winkelpand, te huur in een bruisend, levendig stadscentrum met een zeer veelzijdig winkelaanbod, dan is dit de ideale plaats om je te vestigen.
Midden in het mooie centrum van Schoonhoven, op Lopikerstraat 6 staat een prachtig ruim, prima onderhouden winkel-/ -bedrijfspand. Omdat klantvriendelijkheid in Schoonhoven hoog in het vaandel staat, komt het winkelend publiek... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Retail space
    Construction period 1912
  • Location

Features

Offer
Reference number 00127
Asking price €2,000 per month
Deposit €4,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance Immediately
Construction
Type of residence Retail space
Type of construction Existing estate
Construction period 1912
Surfaces and content
Plot size 133 m²
Floor area 108 m²
In units from 108 m²
Sales area 93 m²
Layout
Number of floors 1
Outdoors
Location Near GVD, Near public transport, Near school
Local amenities Bank within 500 meters, Cashmachine within 500 meters, Recreation at 500 meters to 1000 meters, Restaurant within 500 meters, Shop within 500 meters, Supermarket within 500 meters
Accessibility Busstop within 500 meters, Busjunction within 500 meters, Metrostop at 5000 meters or more, Metrojunction at 5000 meters or more, Railway station at 5000 meters or more, Trainstop at 5000 meters or more, Highway exit at 5000 meters or more, Tramstop at 5000 meters or more, Tramjunction at 5000 meters or more

Description

Bent u op zoek naar een winkelpand, te huur in een bruisend, levendig stadscentrum met een zeer veelzijdig winkelaanbod, dan is dit de ideale plaats om je te vestigen.
Midden in het mooie centrum van Schoonhoven, op Lopikerstraat 6 staat een prachtig ruim, prima onderhouden winkel-/ -bedrijfspand. Omdat klantvriendelijkheid in Schoonhoven hoog in het vaandel staat, komt het winkelend publiek hier graag en veelvuldig hun aankopen doen.
Schoonhoven heeft als Zilverstad een rijke historie waardoor ook veel toeristen dit stadje bezoeken.
Mede door de diversiteit en de terugkerende evenementen bent u het gehele jaar door verzekerd van een talrijk belangstellend publiek.

Ground floor

Het betreft een winkelpand op de begane grond van ca. 108m2.
De prachtige grijs/witte voorgevel van dit historische pand heeft met zijn grote ramen en de lichte kleurstelling toch een moderne uitstraling.
De ingang van de winkel is overigens aangepast voor rolstoelgebruikers, zodat ook mindervaliden uw winkel kunnen bezoeken. De houten vloer is daarbij eveneens een pré.

Omdat de winkelruimte open, licht en ruim is, kunt u deze eenvoudig naar eigen wensen inrichten.
Het pand is voorzien van cv. Tevens is er airco aanwezig en camerabewaking.
Links achterin bevinden zich nog 3 ruimten die momenteel als kantoor dienstdoen.
Rechts achterin een opslagruimte, de keuken met aansluiting voor een koelkast en vaatwasser en uiteraard een toilet met wastafel.
Tussen de opslagruimte en de keuken is bovendien nog extra ruimte waar een werkplek gecreëerd kan worden.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed