slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For rent: Oostvest 22, 4695 CC Sint-Maartensdijk

€795 /mo
Type of residence Studio space
Plot size 85 m²
Total floor area 102 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Ondernemers opgelet! Aan de rand van het dorpscentrum van Sint-Maartensdijk staat deze praktijk-/kantoorruimte te huur van circa 85m2. Vanaf de provinciale weg rijd je recht op de praktijkruimte af, waardoor het pand goed en gemakkelijk te bereiken is. De markt, winkels en voorzieningen zijn allemaal op loopafstand te bereiken. Het stoere pand heeft jaren gefunctioneerd als huisartsenpraktijk.... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Studio space
    Construction period 1980
  • Location

Features

Offer
Reference number 06183
Asking price €795 per month
Acceptance By consultation
Last updated 25 March 2022
Construction
Type of residence Studio space
Type of construction Existing estate
Construction period 1980
Surfaces and content
Plot size 85 m²
Floor area 102 m²

Description

Ondernemers opgelet! Aan de rand van het dorpscentrum van Sint-Maartensdijk staat deze praktijk-/kantoorruimte te huur van circa 85m2. Vanaf de provinciale weg rijd je recht op de praktijkruimte af, waardoor het pand goed en gemakkelijk te bereiken is. De markt, winkels en voorzieningen zijn allemaal op loopafstand te bereiken. Het stoere pand heeft jaren gefunctioneerd als huisartsenpraktijk. De kamers zijn logisch ingedeeld en goed voor verschillende doeleinden inzetbaar zoals een fysiotherapeut, nagelstudio, kapper of misschien wel een verzekeringskantoor. Volop mogelijkheden dus! Benieuwd? Neem contact op en wij begeleiden je graag door dit unieke pand.

Pluspunten:
+ Goed bereikbaar!
+ Royale praktijkkamers!

Ground floor

Entree/Hal:
De entreehal geeft toegang tot het toilet, de meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars) en de wacht-/ontvangstruimte.
De ruimte is afgewerkt met een marmoleum vloer, deels schoonmetselwerk/gestuukte wanden en een systeemplafond.

Toilet:
Keurige toiletruimte voorzien van een duoblok WC en fonteintje.
De ruimte is afgewerkt met tegelvloer, betegelde wanden en een systeemplafond.

Wacht-/ontvangstruimte:
Royale ontvangst-/wachtkamer (circa 20m2) die toegang geeft tot de beide praktijkruimtes, de receptie-/administratiekamer en via een vlizotrap tot de berging/archiefruimte. Doordat de nok en de balken van het pand in het zicht zijn behouden, geeft dit een extra ruimtelijke gevoel.
De ruimte is afgewerkt met een marmoleumvloer en grotendeels schoonmetselwerk wanden.

Praktijkkamer 1:
De ruime praktijkkamer (circa 21m2) is voorzien van een fonteintje en heeft door de fijne raampartijen voldoende lichtinval. De kamer geeft toegang tot de tweede praktijkkamer.
De ruimte is afgewerkt met deels vloerbedekking / marmoleum vloer, deels schoonmetselwerk / gestuukte wanden en een systeemplafond.

Praktijkruimte 2:
Goede praktijkkamer die voorzien is van een eenvoudig keukenblok. De kamer is te bereiken via de wachtkamer, praktijkkamer 1 en de receptie-/administratieruimte.
De ruimte is afgewerkt met een marmoleum vloer, grotendeels gestuukte wanden en een systeemplafond.

Receptie/administratie:
Fijne ruimte die via een gesloten balie in verbinding staat met de wachtkamer. Uit het zicht van de wachtruimte is er een eenvoudig keukenblok geplaatst, welke voorzien is van een enkele spoelbak, 2-pits kookplaat en een afzuigkap. De kamer geeft toegang tot de wachtruimte en praktijkkamer 2. Tot slot is er een nooduitgang die uitkomt in de naburige achtertuin.
De ruimte is afgewerkt met grotendeels vloerbedekking, gestuukte wanden en een systeemplafond.

First floor

Archief/Berging:
Via een vlizotrap vanuit de wachtruimte is er toegang tot de berging/archiefruimte van circa 14,5 m2.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed