slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Moderne, levensbestendige tussenwoning in uniek woonproject!

€400,000
Address: Guus Toonenstraat 3, 4106 BL Culemborg
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 1,198 m²
Liveable area 80 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Welkom in het unieke woonproject Het Prijsse Erf in Culemborg, waar in 2023 elf prachtige woningen zijn gerealiseerd op de plek van een voormalige boerderij. Deze specifieke tussenwoning is onderdeel van een modern en duurzaam opgezet woonproject.

De tussenwoning heeft een woonoppervlakte van 80m2 en telt twee slaapkamers. Alles is nieuw, hoogwaardig afgewerkt en de isolatie is van een hoog... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 2023
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06893
Asking price €400,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 09 July 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 2023
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 1,198 m²
Floor Surface 80 m²
Living area 23 m²
Kitchen area 10 m²
Content 317 m³
Surface area other inner rooms 6 m²
External surface area storage rooms 4 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Front yard
Orientation South west
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation North east
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate A+++
Features
Number of parking spaces 1
Heating Floor heating, Heat pump
Ventilation method Mechanical ventilation
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Double sink, Toilet, Underfloorheating, Walkin shower, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has solar panels Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Cadastral designation Culemborg N 5056
Area 1,100 m²
Cadastral designation Culemborg N 5065
Area 98 m²
Range Entire lot

Description

Welkom in het unieke woonproject Het Prijsse Erf in Culemborg, waar in 2023 elf prachtige woningen zijn gerealiseerd op de plek van een voormalige boerderij. Deze specifieke tussenwoning is onderdeel van een modern en duurzaam opgezet woonproject.

De tussenwoning heeft een woonoppervlakte van 80m2 en telt twee slaapkamers. Alles is nieuw, hoogwaardig afgewerkt en de isolatie is van een hoog niveau (energielabel A+++). Heb jij altijd al gedroomd van wonen in een modern woonproject, waar samenleven en duurzaamheid hand in hand gaan? Dit is je kans! Deze woning combineert het allemaal, ideaal voor iedereen die op zoek is naar een klaar-voor-de-toekomst thuis in een vriendelijke omgeving.

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure tref je uitgebreide informatie aan met extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

Lichte hal met een stijlvolle gietvloer die doorloopt over de gehele begane grond. De trap is extra ruim ontworpen, perfect voor een eventuele toekomstige traplift, wat deze woning ideaal maakt voor levensbestendig wonen. De woonkamer is licht en dankzij de openslaande deuren naar de achtertuin die uitkijkt op enkel groene velden, zit je hier heerlijk rustig. De keuken blinkt uit met Siemens inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, vaatwasser, Quooker, ruime combi-oven en veel kastruimte.

First floor

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, 13m2 aan de voorzijde en 11m2 aan de achterzijde. Deze achterslaapkamer is tevens voorzien van een wasmachineaansluiting. De moderne badkamer is uitgerust met een stijlvol meubel met brede wastafel en 2 mengkranen, een inloopdouche met regen- en handdouche en een toilet. Overal is vloerverwarming aanwezig, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.

Second floor

Vanaf de overloop is middels een luik met vlizotrap een ruime bergzolder, over de gehele lengte van het huis, bereikbaar.

Garden

Deze tussenwoning heeft een knusse achtertuin, welke uitkijkt op groene velden.
Het erf is een mandelig terrein, gemeenschappelijk onderhouden door de bewoners. Hier vind je een fraai aangelegde siertuin, een fruittuin met appel- en perenbomen, bessenstruiken, frambozen en een moestuin. Er zijn twee waterpompen voor het opvangen en gebruiken van regenwater voor de tuinen. Naast eigen parkeerplaatsen zijn er vier bezoekersplaatsen beschikbaar. De financieel gezonde VVE beheert alles rondom dit terrein met een bijdrage van €100,- per maand.

Details

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Culemborg was in de 14e eeuw een kleine handelsstad aan de Lek en kende toen een levendige industrie. Inmiddels is het een stad waar je niet alleen geniet van de rijke historie (de stad telt bijvoorbeeld maar liefst drie stadswallen en zeven stadspoorten) maar waar je ook mooie fiets- en wandeltochten kunt maken.
Aanrader is Werk aan het Spoel, onderdeel van de Hollandse waterlinie, waar je kunt wandelen, maar waar ook andere activiteiten worden georganiseerd. Op het terrein is ook Caatje aan de Lek gevestigd voor een lekkere lunch of diner.
Culemborg kent een leuk centrum met nog veel meer leuke restaurants en winkels, meerdere scholen en sportverenigingen.
Op korte afstand van de woning bevinden zich de Lidl en de Plus en iets verderop bij de Witte Schuur kan je lekker verse zuivel, groente, fruit en andere producten halen.
De connectie met de rest van Nederland is perfect: binnen enkele minuten bereik je de A2 en de A27. Steden als ‘s-Hertogenbosch en Utrecht zijn binnen 30 minuten bereikbaar. Culemborg beschikt over een NS station.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed