slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Price reduced

For sale: Ontdek deze gezellige hoekwoning! Met een ruime keuken, een knusse woonkamer en vier slaapkamers, biedt dit huis voldoende ruimte voor het hele gezin.

€449,000
Address: Blauwgras, 3068 BA Rotterdam
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 142 m²
Liveable area 125.6 m²
Acceptance By consultation
Status Price reduced

Note

General

Blauwgras 27, Rotterdam

Ontdek deze gezellige hoekwoning! Met een ruime keuken, een knusse woonkamer en vier slaapkamers, biedt dit huis voldoende ruimte voor het hele gezin. De royale achtertuin van 12 meter lang, gelegen op het zuidwesten, zorgt ervoor dat je de hele dag kunt genieten van de zon. Bovendien dragen de 12 zonnepanelen bij aan een duurzamere toekomst en lagere energiekosten.... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Construction period 1968
    Status Price reduced
  • Location

Features

Offer
Reference number 25
Asking price €449,000
Status Price reduced
Acceptance By consultation
Last updated 17 July 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1968
Certifications Energy performance advice
Surfaces and content
Plot size 142 m²
Floor Surface 125.6 m²
Content 445 m³
External surface area storage rooms 5.5 m²
External surface area 0.5 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Back yard
Orientation South west
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Cadastral designation Hillegersberg B 9738
Area 142 m²

Description

Blauwgras 27, Rotterdam

Ontdek deze gezellige hoekwoning! Met een ruime keuken, een knusse woonkamer en vier slaapkamers, biedt dit huis voldoende ruimte voor het hele gezin. De royale achtertuin van 12 meter lang, gelegen op het zuidwesten, zorgt ervoor dat je de hele dag kunt genieten van de zon. Bovendien dragen de 12 zonnepanelen bij aan een duurzamere toekomst en lagere energiekosten.

De ligging van deze woning is ideaal; met goede verbindingen naar het openbaar vervoer, zoals, bus, metro en trein, ben je altijd goed verbonden met de stad. Op korte afstand vind je een winkelcentrum, de gezellige kinderboerderij ‘’De Blijde Wei’’ en het mooie recreatiegebied ‘’Zevenhuizerplas’’en het ‘’Kralingse Bos’’. Daarnaast zijn nog meer voordelen in de omgeving, zoals diverse scholen voor zowel regulier als speciaal onderwijs, een Dirk supermarkt op slechts 200 meter afstand en verschillende sportvelden in de buurt, waaronder tennisbanen en voetbalvelden. Met de nabijheid van de uitvalswegen A16 en A20 ben je ook snel onderweg naar andere bestemmingen.

Ground floor

Bij binnenkomst word je verwelkomd door de entree, gevolgd door een kleine hal met de meterkast. Via de gang bereik je het toilet en een ruime handige voorraad-/bergkast. De royale woon-/eetkamer biedt volop ruimte voor een gezellig samenzijn en is verbonden met de knusse woonkamer, waar veel daglicht binnenvalt. De ruime dichte keuken heeft ook toegang tot de achtertuin van de woning.

First floor

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, perfect voor het hele gezin. De eenvoudige badkamer beschikt over een douche, wastafel en een tweede toilet voor gemakkelijk gebruik. De overloop biedt toegang tot alle vertrekken en is voorzien van twee handige opbergkasten, ideaal voor het organiseren van spullen. Deze verdieping biedt veel mogelijkheden om de ruimte naar eigen smaak in te richten.

Garden

Verken de zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten, ideaal voor ontspannen momenten in de buitenlucht. Met een handige berging en achterom biedt deze tuin veel ruimte en praktisch gemak. Kom langs en ervaar zelf de mogelijkheden van deze tuin tijdens een bezichtiging!

Details

• 12 zonnepanelen
• Energielabel C
• Bouwjaar 1969
• 4 slaapkamers
• Centrale ligging
• Kindvriendelijke buurt
• Dakkapel
• Eigen grond
• Tuin gelegen op het zuidwesten

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed