slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Esdoornstraat 43, 2871 RV Schoonhoven

€450,000
Type of residence House, single-family house, end house
Plot size 190 m²
Liveable area 101 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Zien is kopen! Wat een prachtige kant-en-klare hoekwoning is dit. In de jonge wijk Schoonhoven-Oost ligt in een rustige straat deze heerlijke zonnige woning met vier slaapkamers, eigen oprit met garage, negen zonnepanelen en airco op de eerste verdieping. De scholen, sport- en speelvelden zijn lopend bereikbaar. Op de fiets ben je zo bij het ruime en veelzijdige winkelaanbod in de gezellige bin... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, end house
    Construction period 1990
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00153
Asking price €450,000
Gas €30.55
Water €18.41
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 16 May 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, end house
Type of construction Existing estate
Construction period 1990
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Plot size 190 m²
Floor Surface 101 m²
Living area 26.73 m²
Kitchen area 10.03 m²
Content 300 m³
Surface area other inner rooms 17.9 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area, Sheltered location
Garden
Type Front yard
Orientation South
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Orientation North west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Vaillant
Heating source Gas
Year of manufacture 2009
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Air conditioning, Central heating, Wood stove
Ventilation method Mechanical ventilation, Natural ventilation
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Bath, Toilet, Underfloorheating, Washbasin furniture
Parking Attached stone
Has AC Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a skylight Yes
Has solar panels Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Cadastral designation Schoonhoven E 553
Area 190 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Zien is kopen! Wat een prachtige kant-en-klare hoekwoning is dit. In de jonge wijk Schoonhoven-Oost ligt in een rustige straat deze heerlijke zonnige woning met vier slaapkamers, eigen oprit met garage, negen zonnepanelen en airco op de eerste verdieping. De scholen, sport- en speelvelden zijn lopend bereikbaar. Op de fiets ben je zo bij het ruime en veelzijdige winkelaanbod in de gezellige binnenstad of je rijdt richting de Lek naar het openluchtzwembad of over de Lekdijk voor een mooie natuurfietstocht. Moet je naar je werk, dan zit je in een oogwenk op de provinciale weg de N210 richting Utrecht, Rotterdam of Gouda. Kom mee naar binnen om mee te genieten van deze keurige woning.

Ground floor

De voorzijde van de woning maakt je meteen enthousiast. Drie prachtige leilindes in de voortuin vormen ‘s zomers een heerlijk zonnescherm van groene verkoelende bladeren. Rechts van de woning is de oprit met een ruime garage. Aan de achterzijde van deze garage is een extra deur naar de tuin. Terug naar de woning. Links is de voordeur. Je komt binnen in de hal met houten vloer, drempelloos doorlopend over de gehele benedenverdieping. Meteen links in de hal de meterkast en de toiletruimte in moderne grijs/witte kleurstelling, een wandtoilet en wastafel met fonteintje. Daarna links de trap naar de eerste verdieping.
Rechtdoor lopend kom je in de lichte woonkamer met fris witte wanden en een functionele haard voor sfeervolle extra warmte tijdens de kille avonden, ter ondersteuning van de cv-installatie uiteraard. Door de negen zonnepanelen is de woning zeer energiezuinig. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning, waar rechts de deur naar de tuin is geplaatst. Aan de voorzijde is de open keuken. Een echte eyecatcher. Strak, modern in rood/wit en voorzien van genoeg bergruimte door de onder- en bovenkastjes, een groot 5-pits gascomfort met afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Hier kan de meest verwende keukenprins(es) aan de slag. En dan het prachtige top-to-floor raamkozijn. Wat een licht en ruimtelijk gevoel geeft dit.

First floor

Tijd om naar de eerste verdieping te gaan. De trap in de hal brengt ons op de overloop. Behalve in de betegelde badkamer loopt hier de nette laminaatvloer drempelloos door naar de drie slaapkamers.
Vanaf de overloop is rechts de open trap naar de tweede verdieping en de deur naar de badkamer. Deze is net als het toilet beneden modern in wit/grijze kleurstelling en voorzien van een 2e wandtoilet, een wastafelmeubel met spiegelbovenkastje, een opbergkast, designradiator en een af te schermen doucheruimte, tevens zitbad met mengkraan, stort- en handdouche. Dan de masterbedroom. Deze is naast de badkamer aan de voorzijde en voorzien van airco. Aan de achterzijde, uitkijkend over de tuin zijn twee kleinere kamers, die door het plaatsen van een dakkapel toch lekker ruim zijn. Eén van deze kamers wordt momenteel gebruikt als thuiswerkplek, maar kan uiteraard ook als slaap- muziek- of hobbykamer worden ingericht. In deze kamer is eveneens airco aanwezig.

Second floor

Gaan we via de open trap naar de tweede verdieping. Hier ook een keurige laminaatvloer. Over deze gehele verdieping zijn knieschotten geplaatst waardoor er extra bergruimte is gecreëerd. Op de overloop is de cv-ketel en er is een dakraam voor voldoende lichtinval. Hier bevindt zich ook de vierde (slaap-)kamer. Het grote dakraam met rolhor kan open en zorgt voor zowel daglicht als verkoeling.

Garden

De achtertuin: De groene borders, houten beschutting, vlonders en bestrating wisselen elkaar af. Er zijn op verschillende plekken gezellige zitjes te maken zodat je altijd wel ergens in de zon of schaduw kunt zitten met een lekker kopje koffie of een gezamenlijke bbq. De groene pergola zorgt voor veel privacy i.v.m. de achtergelegen huizen.
Bent u net zo enthousiast als wij over deze woning, maak dan een afspraak voor een bezichtiging of voor meer informatie. Wij staan voor u klaar.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed