slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Slenerweg 83-10, 7848 AG Schoonoord

€125,000
Type of residence House, bungalow, detached house
Recreation property
Plot size 629 m²
Liveable area 50 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Bungalow Merel op park Wico

In de bossen van Schoonoord in Drenthe ligt bungalowpark Wico. De grond is kadastraal uitgegeven in erfpacht. Op het kleinschalige park staan 68 vrijstaande recreatiebungalows op ruime afgesplitste kavels.

Het park ligt in het bos- en stuifzandgebied het Sleenerzand. Op het Sleenerzand zijn uitgestrekte fiets- en wandelpaden, zwemplas de Kibbelkoele, een mounta... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, bungalow, detached house
    Year of construction 1968
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/5807018
Asking price €125,000
Acceptance By consultation
Last updated 20 September 2022
Construction
Type of residence House, bungalow, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1968
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 629 m²
Floor Surface 50 m²
Content 179 m³
External surface area 7 m²
Garden area 500 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Outdoors
Location Country side, Forest border, Forested area
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Has a backyard entrance Yes
Condition Needs to be laid out.
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Shower, Sink
Garden available Yes

Description

Bungalow Merel op park Wico

In de bossen van Schoonoord in Drenthe ligt bungalowpark Wico. De grond is kadastraal uitgegeven in erfpacht. Op het kleinschalige park staan 68 vrijstaande recreatiebungalows op ruime afgesplitste kavels.

Het park ligt in het bos- en stuifzandgebied het Sleenerzand. Op het Sleenerzand zijn uitgestrekte fiets- en wandelpaden, zwemplas de Kibbelkoele, een mountainbike parcours en een openluchtzwembad. Een prima uitvalsbasis voor een actieve vakantie. In de omgeving liggen de Drentse veen- en zandgronden met elk hun karakteristieke dorpen. Van langgerekte veendorpen aan prachtige kanalen tot aan pittoreske brinkdorpen op de hoger gelegen zandgronden. Het dorp Schoonoord is van alle gemakken voorzien waaronder een supermarkt, een slager, een bakker en diverse (afhaal)restaurants.

Bungalow Merel is een 6-persoons bungalow welke op een mooie ruime kavel van 629 m2 beschut tussen de bomen ligt. Deze bungalow is geschikt om er heerlijk zelf van te genieten of om te verhuren.

De indeling van de bungalow is als volgt.

Via de entree komt je de bungalow binnen. De hal biedt toegang tot de slaapkamer, de woonkamer, het toilet en de badkamer. De badkamer heeft een douchehoek, een wastafel en de witgoedaansluiting.
De woonkamer met een open keuken is het centrale gedeelte van de bungalow en geeft een fraai uitzicht op de tuin en het bospad. Via de woonkamer zijn de andere twee slaapkamers, beide voorzien van wastafel, bereikbaar. De twee grotere slaapkamers zijn beide ongeveer 6 m² en de kleinere ongeveer 5 m².

De keuken heeft een spoelbak met een eenhandsmengkraan, een 4-pitsgastel, een afzuigkap en een koelkast. De lichtkoepel zorgt voor extra lichtinval.

Via de terrasdeur in de woonkamer stap je zo via het overdekte terras de tuin in. In de tuin kun je heerlijk genieten van de rust en de ruimte.

Bijzonderheden
- kavel 629 m2
- erfpacht € 1.110,08 per jaar
- einddatum erfpacht 1 april 2026
- kunststof kozijnen
- direct aan het bos

Er zijn beperkte tot geen financieringsmogelijkheden mogelijk op recreatiebungalows gelegen op erfpachtgrond. Daarnaast dien je ook rekening te houden met 8% overdrachtsbelasting. Wij adviseren je, voordat je gaat bezichtigen, contact op te nemen met een financieel adviseur.

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Je kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij je reactie bijzonder op prijs.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed