slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Oosterweg 6, 9628 AS Siddeburen

€400,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 1,110 m²
Liveable area 112.5 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Karakteristieke, ruime & goed onderhouden woning met optie tot bedrijvigheid in Siddeburen!

Vrijstaande woning met eigen oprit en mogelijkheid tot dubbele bewoning of bedrijf aan huis, gelegen aan Oosterweg 6 te Siddeburen.
In het dorp Siddeburen, vallende onder gemeente Midden-Groningen, bevindt zich deze karakteristieke vrijstaande woning, gelegen aan de mooiste straat van Siddeburen
D... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1937
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 00484
Asking price €400,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 12 June 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1937
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Floor, Insulated glazing, Wall
Surfaces and content
Plot size 1,110 m²
Floor Surface 112.5 m²
Content 882 m³
Surface area other inner rooms 115.2 m²
External surface area storage rooms 206 m²
External surface area 3.4 m²
Layout
Number of floors 3 (and one basement)
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Garden around
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 15
Number of covered parking spaces 6
Water heating Central heating system
Heating Air conditioning, Central heating, Wood stove
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Shower, Toilet, Washbasin furniture
Parking Attached stone, Detached wood
Has AC Yes
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Cadastral designation Slochteren N 100
Area 1,110 m²

Description

Karakteristieke, ruime & goed onderhouden woning met optie tot bedrijvigheid in Siddeburen!

Vrijstaande woning met eigen oprit en mogelijkheid tot dubbele bewoning of bedrijf aan huis, gelegen aan Oosterweg 6 te Siddeburen.
In het dorp Siddeburen, vallende onder gemeente Midden-Groningen, bevindt zich deze karakteristieke vrijstaande woning, gelegen aan de mooiste straat van Siddeburen
De woning is zeer centraal gelegen ten opzicht van alle voorzieningen en uitvalswegen. Het wordt op dit moment gebruik als woonhuis, maar was vroeger wonen met bedrijf aan huis.

DE WONING

Via de Zij-ingang met entree tot de woning naar de hal vindt u rechts een modern toilet en links een multifunctionele ruimte. Vanuit de hal bereikt u de afgesloten keuken. Via deze ruimte heeft u toegang tot de ruime woonkamer aan de voorzijde en de bijkeuken aan de achterzijde van de woning.
De ruime woonkamer heeft prachtig uitzicht op de doodlopende straat aan de voorzijde, waardoor het een vrij en landelijk gevoel geeft. Deze ruimte is compleet voorzien van airconditioning en een traditionele houtkachel. De tweede deur in de woonkamer brengt u naar de hal met de officiële voordeur en de trap naar de verdieping.

De moderne keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, vaatwasser, combi-oven en airconditioning en heeft tevens een diepe bergkast, een deur naar de tuin aan de zijkant van de woning en een deur naar de bijkeuken.
De multifunctionele ruimte op de begane grond wordt op dit moment als kantoor gebruikt, maar kan ook zeker als slaapkamer dienen. Tevens heeft u vanuit deze kamer toegang tot de ruime kelder.

De bijkeuken is voorzien van Cv-opstelling, wasmachineaansluiting en drie opbergkasten. Via de deur aan de linkerzijde kunt u naar buiten en komt u bij de overkapping. De rechter deur geeft toegang tot de ruime garage.

Op de verdieping vindt u aan de linkerkant de deur naar de masterbedroom met uitzicht op de straat. Tegenover de trap bevindt zich de badkamer, compleet met douchecabine, toilet, wastafelmeubel en designradiator. Aan de rechterkant leiden twee deuren naar de andere twee slaapkamers met uitzicht op de tuin. Vanaf de overloop is de zolder te bereiken middels het luik met vlizotrap.

De garage beschikt over de omvormer van de zonnepanelen een smeerkelder, een ruime zolderverdieping en meerdere van elkaar af te sluiten ruimtes. Deze grote oppervlakte zou ook uitstekend verbouwd kunnen worden tot extra woon/slaapruimtes.
De vlizotrap in de garage is voorzien van een slimme constructie.

Aan de voorzijde is lange oprit met voldoende parkeergelegenheid en een diepe tuin. Via het hekwerk kunt u tevens met auto achter de woning komen.
Aan de achterzijde van de woning is de tuin grotendeels bestraat, ideaal voor mensen die uitzonderlijke grote schuur aan de achterzijde bijvoorbeeld wensen te gebruiken als bedrijfsruimte c.q. hobbyruimte.
In deze grote schuur, ook wel loods te noemen, kunt u meerdere auto’s of bijvoorbeeld caravans en campers kwijt. Verder zijn in de tuin nog een aantal open opslag plekken en schuren aanwezig.

Deze woning is een ideale keuze voor jonge gezinnen, starters en/of zzp’ers die op zoek zijn naar een ruime, goed onderhouden woning met bijvoorbeeld kantoorruimte, bijkeuken, schuur en zolder.

Dit is uw kans om een droomhuis te bemachtigen waar u zich meteen thuis zult voelen en dat aan al uw wensen voldoet. Aarzel niet en plan snel een bezichtiging in voor deze fantastische woning!

BIJZONDERHEDEN
• 1110m2 perceel
• Grote vrijstaande loods
• Veel bergruimte
• 5 slaapkamers
• Airconditioning
• Houtkachel
• Goed onderhouden
• 32 zonnepanelen
• Energielabel C
• Ruime kelder

OMGEVING

De woning is zeer centraal gelegen ten opzichte van alle voorzieningen en uitvalswegen. Siddeburen staat o.a. bekend om de Siddebuurster Bok. Dit is een standbeeld van een bok dat verwijst naar het Trijntje-Fop-gedicht van Kees Stip (1913-2001). Siddeburen heeft een sporthal, waar vele sporten worden beoefend, een voetbalvereniging, tennisvereniging en MSC Siddeburen, de grasbaanrace vereniging, waar men jeugd en internationale wedstrijden organiseert en sinds 2015 een jaarlijks terugkerend motorcross evenement.
Kortom dit sociale en gezellige dorp heeft een levendig verenigingsleven en staat jaarlijks in de schijnwerpers met vele activiteiten. Maar naast dat Siddeburen een heel actief dorp is qua verenigingen en evenementen heeft het ook alle benodigde voorzieningen om niet het dorp uit te hoeven. Zo vindt u in het winkelcentrum o.a. een supermarkt, slagerij en drogist. In het dorp zijn ook meerdere kappers en doctoren en bijvoorbeeld fysiotherapeuten en tandartsen, maar ook lagere scholen en een middelbare school.
Met de N33 direct aan Siddeburen gelegen bent u in een paar minuten in Appingedam, Delfzijl, Veendam of Assen, maar ook met 20 minuten in Groningen Stad. Wilt u liever met het openbaar vervoer, dan is dit ook geen probleem, want de bussen rijden hier zeer regelmatig.

ZonZone

Close

Recently viewed