slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Zetelveenweg 2, 7841 BP Sleen

€375,000
Type of residence House, residential farm, detached house
Plot size 7,030 m²
Liveable area 125 m²
Acceptance Immediately
Status Sold subject to conditions

Note

General

Vanwege het grote aantal reacties worden er geen bezichtigingen meer ingepland. We hanteren een reservelijst voor nieuwe bezichtigingsaanvragen via de mail.

Zetelveenweg 2 Sleen
(Ver)bouwen met uitzicht

Ben je handig? Zoek je een kluswoning met een prachtig uitzicht? Na een grondige verbouwing is dit een fijne plek om te wonen. Sloop en nieuwbouw is natuurlijk ook een mogelijkheid. Het i... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, residential farm, detached house
    Year of construction 1930
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/7731813
Asking price €375,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance Immediately
Last updated 10 July 2024
Construction
Type of residence House, residential farm, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1930
Rooftype Front gable
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 7,030 m²
Floor Surface 125 m²
Content 618 m³
Garden area 700 m²
Layout
Number of floors 2 (and one basement)
Number of rooms 7 (of which 4 bedrooms)
Outdoors
Location Country side, Forested area, On a quiet street, Unobstructed view
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Has a backyard entrance Yes
Condition Needs to be laid out.
Energy consumption
Energy certificate G
Features
Water heating Instantaneous water heater
Bathroom facilities Shower
Parking Detached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes

Description

Vanwege het grote aantal reacties worden er geen bezichtigingen meer ingepland. We hanteren een reservelijst voor nieuwe bezichtigingsaanvragen via de mail.

Zetelveenweg 2 Sleen
(Ver)bouwen met uitzicht

Ben je handig? Zoek je een kluswoning met een prachtig uitzicht? Na een grondige verbouwing is dit een fijne plek om te wonen. Sloop en nieuwbouw is natuurlijk ook een mogelijkheid. Het is aan de nieuwe eigenaren om daar verder mee aan de slag te gaan.

Op een kavel van ruim 7.000 m2 eigen grond staat deze woonboerderij met schilddak en vrij uitzicht op de landerijen. Een ideale locatie voor het houden van paarden of kleinvee.

De woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1930. Er is in de loop van de jaren veel veranderd, verbeterd en bijgebouwd. In de achtergevel is mooi te zien hoe de oude baander is weg gemetseld.

Iedereen in Sleen en omstreken kent de laatste vorige eigenaren Bertus en broer Jo. Paarden zijn altijd belangrijk geweest in hun leven. Bertus zag je vaak bij de voordeur zitten zodat hij mooi iedereen langs zag komen.

Voor deze woning vol verhalen zijn we op zoek naar nieuwe eigenaren die nieuwe verhalen gaan toevoegen aan de Zetelveenweg in Sleen.

De indeling van de woning is als volgt.

Begane grond
Via de voordeur stap je de entree/hal van de woning binnen met toegang tot de woonkamer, twee slaapkamers en de trapopgang.

De woonkamer is aan de straatzijde gesitueerd. Grenzend aan de woonkamer bevinden zich de keuken en de eetkamer. Hiervandaan is er een prachtig uitzicht op de landerijen.

Vanuit de keuken bereik je de bijkeuken, de douche, het toilet en de berging. Onder de woning is nog een ruime lage kelder aanwezig.

Eerste verdieping
Er is een vaste trap naar de eerste verdieping. Op de verdieping zijn twee slaapkamers.

Extern
Achter de woning vind je twee grote schuren. Ook deze bijgebouwen dienen gerenoveerd te worden. De grootste schuur heeft mooie houten gebinten in het zicht. Wellicht is het mogelijk om deze om te bouwen tot een mantelzorgwoning of tot een paardenstal. Informeer hiervoor bij de gemeente Coevorden.

Bijzonderheden:
- Oorspronkelijk bouwjaar 1930
- De woning dient grondig gerenoveerd of vervangen te worden
- Het dakbeschot in de woning is van asbesthoudend materiaal
- Op de schuren liggen asbest golfplaten en in de schuren is asbest aanwezig
- Er is een offerte van € 51.400,- voor de asbestsanering
- De kavel van 7.030 m² is verdeeld in ongeveer 2.000 m² grond met een woonbestemming en ongeveer 5.000 m² agrarische grond met waarde
- Achter de grote schuur begint de agrarische grond

Interesse? Houd rekening met een asbestsanering en renovatie of nieuwbouw.

Aanvaarding per direct.

Op de website van de woning zetelveenweg2.nl vind je ook alle informatie.

Deze woning biedt een combinatie van de basisvoorzieningen op loopafstand en toch weg van de drukte van de stad. Ben je enthousiast geworden? Bel ons voor een afspraak.

Het dorp
Je vindt alle basisvoorzieningen in Sleen. Denk hierbij aan twee basisscholen, een supermarkt, een bakker, een drogist, sportverenigingen, medische voorzieningen en horeca gelegenheden.

Ligging
Het dorp ligt op fietsafstand van recreatieplas Ermerstrand met een waterskibaan, het verwarmd openluchtzwembad Bosbad in Noord-Sleen en het 33km lange MTB-parcours Sleenerzand. Wandelaars kunnen de Pieterpadroute lopen en er zijn diverse fietsroutes. En dan hebben we natuurlijk de hunebedden, molen de Hoop en ’t Armhoes waar Bartje deels is opgenomen. Emmen is op ongeveer 10 autominuten bereikbaar en ook de uitvalswegen waaronder de N34, N381 en A37 liggen op korte afstand.

Geschiedenis
De oudste sporen van bewoning in Sleen dateren van ongeveer 4500 jaar geleden. De hunebedden in deze omgeving zijn daarvan de stille getuigen. Ooit was Sleen de hoofdplaats van de dingspel Zuidenveld. Dit dingspel was een rechtsgebied dat bestond uit de kerspelen Sleen, Emmen, Odoorn, Zweeloo, Oosterhesselen, Dalen, Schoonebeek en Roswinkel.

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Je kunt ervan uitgaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij je reactie bijzonder op prijs.

Floor plans

Virtual floorplan

ZonZone

Close

Recently viewed