slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
New for sale

For sale: Troelstrakade 62, 2531 AV The Hague

€275,000 f.o.t.c.
Type of residence House, houseboat, detached house, house on the water
Plot size 100 m²
Liveable area 91 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

Open Huis zaterdag 4 februari 2023 tussen 15.00 en 16.00 uur. Heeft u liever een individuele afspraak bel dan met kantoor of reageer via de website.

VRIJSTAAND WONEN OP HET WATER!
GOED VERZORGDE WOONARK (BJ 2001) VAN MAAR LIEFST 91M2 GELEGEN AAN HET BREDE WATER VAN DE TROELSTRAKADE MET RIANTE WOONKAMER, OPEN KEUKEN, 3 SLAAPKAMERS, BADKAMER MET LIGBAD EN APARTE DOUCHE EN GEBRUIK VAN KADE(T... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, houseboat, detached house, house on the water
    Construction period 2001
    Status New for sale
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08842
Asking price €275,000 f.o.t.c.
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status New for sale
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence House, houseboat, detached house, house on the water
Type of construction Existing estate
Construction period 2001
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Roof
Surfaces and content
Plot size 100 m²
Floor Surface 91 m²
Content 341 m³
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location At waterside, Near public transport, On a quiet street, On waterway, Residential area, Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Intergas Kombi Kompakt HRE 24/18
Heating source Gas
Year of manufacture 2012
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has cable TV Yes
Has an internet connection Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Den Haag
Ownership Use and occupancy

Description

Open Huis zaterdag 4 februari 2023 tussen 15.00 en 16.00 uur. Heeft u liever een individuele afspraak bel dan met kantoor of reageer via de website.

VRIJSTAAND WONEN OP HET WATER!
GOED VERZORGDE WOONARK (BJ 2001) VAN MAAR LIEFST 91M2 GELEGEN AAN HET BREDE WATER VAN DE TROELSTRAKADE MET RIANTE WOONKAMER, OPEN KEUKEN, 3 SLAAPKAMERS, BADKAMER MET LIGBAD EN APARTE DOUCHE EN GEBRUIK VAN KADE(TUIN) OVER GEHELE LENGTE VAN DE WOONARK

De woonark is gelegen aan het rustige, brede vaarwater van de Troelstrakade, het Laakkanaal. Een thuis op het water gelegen op loopafstand van het groene Zuiderpark en nabij openbaar vervoer en het treinstation Moerwijk. U bent met 10 fietsminuten in het centrum van Den Haag en op 20 minuten fietsafstand van strand en duinen. Met enige regelmaat komt er pleziervaart voorbij voor een fraaie tocht door het centrum van Den Haag of om te varen naar bijvoorbeeld de Kaag of Delft.

Indeling:
Vanaf de kade via trap en stevige en nette loopplank entree tot deze ruime en goed onderhouden woonark uit het bouwjaar 2001, gebouwd door de gerenommeerde woonarkenbouwer Spruyt uit Heerenveen.

Ontvangst in de gang, vanuit waar toegang tot alle vertrekken en tevens de meterkast. Bij binnenkomst lonkt de woonkamer al met het weidse uitzicht over het vaarwater. Een heerlijke leefruimte met grote raampartijen met kunststof kozijnen vzv draai-/kiepramen. Hier wordt het buitengevoel direct naar binnen gehaald. De glazen bouwstenenwand is een eye-catcher en geeft tezamen met de goed onderhouden keuken met RVS afwerking, een retro-look. De keuken heeft volop opbergruimte en in het oog springt natuurlijk het geweldige 6-pits gasfornuis met oven van Boretti voorzien van RVS achterplaat en daarboven de afzuigkap.

In de woonkamer en keuken ligt een mooie, lichte laminaatvloer met motief dat doorloopt in de gang. Bekijk snel de 360 graden fototour en ervaar direct de ruimte en het uitzicht van het 'waterwonen'.

De woonark beschikt in totaal over 3 slaapkamers, waarvan 2 ruime slaapkamers en 1 eenpersoons slaapkamer. De slaapkamer gelegen op de hoek kenmerkt zich door het houten balkenplafond, maar met name door de 2 lage ramen, waar de zwanen soms gezellig even tegenaan tikken.

De badkamer is voorzien van een ligbad, maar heeft ook de luxe van een aparte douchecabine voorzien een douchepaneel met massagejets. Verder een luxe ogend keramiek wastafel, badkamerkast en ook vindt u hier de opstelplaats voor de wasmachine en cv. Een groot raam en de mechanische ventilatie zorgen voor voldoende afvoer en aanvoer van verse lucht. Naast de badkamer bevindt zich het keurig betegelde, separate toilet.

Kadetuin
De kade voor de woonark biedt ruimte voor het realiseren van vrijstaande berging en de mogelijkheid om de kade in te richten met losse elementen zoals bloembakken en/of een lounge-set. Een kadetuin met omheining is ook mogelijk, hiervoor dient een kadevergunning te worden aanvragen bij de gemeente.

Uiteraard is deze woonark voorzien van een geldige ligplaatsvergunning en zijn alle walaansluitingen zoals gas, water, elektra en riolering aanwezig. Optioneel is het mogelijk om aan de waterzijde een groot terras af te meren.

De woonark is in 2001 gebouwd en verkeerd in hele goede staat. De kruipruimte over de volle afmeting van de boot is leeg en schoon en gemakkelijk toegankelijk voor controle van de rioolpomp of voor het opbergen van wat spullen.

ISOLATIE
Naast dakisolatie heeft de eigenaar tijdens de bouw in 2001 zelf muurisolatie over de algehele woonark aangebracht. Alle muren zijn dan ook goed geïsoleerd met vochtwerende folie, Isover glaswol van 7 cm dik met een aluminiumlaag. Daarnaast liggen in het ruim onder de woonkamer op de betonnen bodem tempexplaten va 5 cm dik. De woonark is binnen 10 minuten helemaal warm en verliest geen warmte, mits er een raam, rooster of deur open staat. De huidige gas- en elektrakosten zijn € 192,- per maand bij Vattenfall.

Wenst u rust en privacy zonder overlast van buren? Kies dan voor wonen op het water! U koopt de ark vrij op naam (v.o.n.) d.w.z. geen overdrachtsbelasting, notariskosten of verdere bijkomende kosten. Wel is er sprake van liggeld c.a. € 560,- per jaar. Laat u verrassen door deze ruime woonark en het instant vakantiegevoel dat u erbij cadeau krijgt! U wilt deze woonark zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en de makelaar leidt u met veel plezier rond.

Bijzonderheden:
- Beton casco, houten opbouw, bouwjaar 2001;
- Geen overdrachtsbelasting of andere bijkomende kosten;
- Energielabel C, geldig tot 06-08-2032;
- Drie slaapkamers;
- Open keuken met RVS 6-pits gasfornuis van Boretti;
- Goede stahoogte variërend tussen 2,23 cm (gang) en 2,51 cm (woonkamer)
- Ligplaatsvergunning aanwezig, liggeld c.a. € 560,- per jaar;
- Gebruik kade(tuin) toegestaan over de gehele lengte van de woonark;
- Elektra: 8 groepen, 2 hoofdschakelaars en 2 aardlekschakelaar;
- Cv ketel: Bouwjaar 2012, Intergas Kombi Kompakt HRE 24/18;
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas:
- Goed toegankelijke kruipruimte over de volledige vloeroppervlakte;
- Kadetuin te realiseren over gehele lengte van de woonark;
- Voldoende parkeergelegenheid, gratis tot 18.00 uur, daarna middels bewonerspas aanvraag via Gemeente Den Haag;
- De woonark is voorzien van alle walaansluitingen en aangesloten op de riolering.

Verkoopcondities:
• Bieden vanaf prijs;
• Oplevering op korte termijn mogelijk;
• Notaris Matzinger Eversdijk in Den Haag.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed