DIVA Makelaars TE KOOP

Bijna 20 jaar ben ik in de makelaardij werkzaam geweest als zelfstandig ondernemer, eerst onder de vlag van RE/MAX en de laatste 2,5 jaar met DIVA Makelaars. Tot mijn spijt ben ik, wegens ernstige gezondheidsredenen, genoodzaakt om o.a. mijn makelaardij activiteiten te beëindigen of te gaan samenwerken met een krachtige zakenpartner. 

                                                            

 

 

 

 

 

 

Met veel plezier ben ik op 1 november 2016 gestart met DIVA Makelaars: een voor Nederland nieuw makelaarsconcept met als slogan: ‘Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd’. DIVA staat voor ‘Ster’, we willen uitblinken in optimale service en kwaliteit. Dit doen we door samen te werken met goede en betrouwbare partners. Na flink investeren en het op poten zetten van dit nieuwe bedrijf, laat mijn gezondheid het helaas afweten en is de kans groot dat ik definitief moet stoppen met DIVA Makelaars. 


Hierdoor zijn de volgende bedrijfsonderdelen te koop, in zijn geheel of per onderdeel.

  1. Landelijke franchise formule www.divamakelaars.nl
  2. Een goedlopend makelaarskantoor in Den Haag www.hofstadmakelaars.nl 
  3. Bedrijfspand op toplocatie, 14 werkplekken en drie spreekkamers
  4. 83 Facebook- en Twitter accounts hoofdzakelijk in en rond Den Haag, Zoetermeer en Rijswijk met ca. 200.000 volgers. Interessant voor mediabedrijven en of lokale ondernemers.


Indien u interesse heeft en in aanmerking wilt komen voor 1 of meerdere bedrijfsonderdelen, dan vragen wij u hiervoor een aanvraag in te dienen via patriciavaneijk@diva.nl. In de aanvraag moeten in ieder geval de onderstaande zaken zijn toegelicht:

  • Het bedrijfsonderdeel of de bedrijfsonderdelen waarin u interesse heeft;
  • Motivatie waarom u in aanmerking wilt komen voor een of meerdere van de bedrijfsonderdelen;
  • Toekomstplan voor een of meerdere bedrijfsonderdelen;


Na ontvangst van uw aanvraag (inclusief toelichting van de hiervoor genoemde zaken), zullen wij contact met u opnemen en eventueel een oriënterend gesprek met u plannen. Kijk gerust rond op onze website voor meer informatie over onze organisatie.


Mocht u vragen hebben dan verzoeken wij u die zoveel mogelijk per mail te stellen. U kunt uw vragen en/of aanvraag mailen naar Patricia van Eijk via patriciavaneijk@diva.nl of indien u toch telefonisch contact wenst, te bellen via telefoonnummer 088 448 31 59.


Met vriendelijke groet,

 

Armin Streekstra
DIVA Makelaars