slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Toegang terrein.jpg Hal 1.jpg Hal 1 (2).jpg Hal 1 rolpoort en deur.jpg Kantine - keuken.jpg Kantine.jpg Keuken.jpg Toiletten.jpg Wasbakken.jpg Doucheruimten.jpg Slaapkamer 1.jpg Slaapkamer 2 (1).jpg Slaapkamer 2 (2).jpg Keuken slpk. 2.jpg Slaapkamer 3 (1).jpg Slaapkamer 3 (2).jpg Slaapkamer 4 (1).jpg Slaapkamer 5 (1).jpg Slaapkamer 5 (2).jpg Slaapkamer 5 (3).jpg Slaapkamer 6 (1).jpg Slaapkamer 7 (0).jpg Slaapkamer 7 (1).jpg Keukentje.jpg Slaapkamer 8 (1).jpg

Te koop: Genenberg 19, 5872 AL Broekhuizen

€ 750.000,- k.k.
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 3.018 m²
Totale VVO 900 m²
Aanvaarding Direct

Notitie

Algemeen

Aan de rand van Broekhuizen wordt deze representatieve multifunctioneel te gebruiken bedrijfshal te koop aangeboden. De ruimte is ca. 700m² groot en heeft daarbij nog volop mogelijkheden aan zowel de voor- als achterzijde voor buitenopslag. De bedrijfshal is uitermate geschikt voor MKB ondernemers.

De bedrijfshal is bedrijfsklaar en o.a. voorzien van een meterkast, voldoende stroomaansluitin... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bedrijfshal
    Bouwperiode 2017
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05357
Vraagprijs € 750.000,- k.k.
Inrichting Ja
Inrichting Gemeubileerd
Aanvaarding Direct
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2017
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 3.018 m²
VVO 700 m²
Kantoor oppervlakte 200 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 900 m²
Vrije hoogte 4,7 m.
Locatie
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter, Treinstation binnen 500 meter, Afrit van de snelweg binnen 500 meter
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 20
Uitrusting Betonvloer, Heater, Krachtstroom, Lichtstraten, Overheaddeuren, Toilet
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Horst aan de Maas, Broekhuizen F 709
Perceeloppervlakte 2.891 m²
Eigendomsituatie Eigen grond
Horst aan de Maas, Broekhuizen F 710
Perceeloppervlakte 127 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Aan de rand van Broekhuizen wordt deze representatieve multifunctioneel te gebruiken bedrijfshal te koop aangeboden. De ruimte is ca. 700m² groot en heeft daarbij nog volop mogelijkheden aan zowel de voor- als achterzijde voor buitenopslag. De bedrijfshal is uitermate geschikt voor MKB ondernemers.

De bedrijfshal is bedrijfsklaar en o.a. voorzien van een meterkast, voldoende stroomaansluitingen, verder zijn er 4 kantoorruimtes, grote keuken, toiletten, douches en technische ruimte, camerabeveiliging, alarminstallatie, rook- en brandmelders. Het dak en de wanden zijn geïsoleerd. Het pand is voorzien van 4 overheaddeuren en 4 loopdeuren. In het dak bevinden zich grote lichtstraten. De goothoogte is ca. 4.70 meter en de nokhoogte ca. 8.40 meter.

Groot buitenterrein (voor- en achterzijde). Het gehele buitenterrein is voorzien van betonnen verharding. Tevens is het gehele terrein ommuurd door een gemetselde muur van ca. 2 meter hoog. Aan de straatzijde zijn 2 opritten die voorzien zijn van grote poorten.

Indeling

Op de benedenverdieping bevinden zich een hal met trap en 2 deuren, waarvan 1 deur toegang biedt tot een wasmachine-/cv-ruimte en 1 deur naar een toilet-/doucheruimte leidt. De gang geeft ook toegang tot een grote keuken en 4 woonunits.

Er is een werkplaats/opslag van ca. 200 m2 met eigen verwarming, afzuiging, wasbak, 2 roldeuren en 2 loopdeuren.

Naast de kleine werkplaats bevindt zich er ook een grote werkplaats/opslag van ca. 500 m2 met eigen verwarming, wasbak, 2 roldeuren en 2 loopdeuren.

Naast het pand bevindt zich er ook een wasplaats/opslag van ca. 72 m2 met een eigen verwarming, hogedrukspuit installatie en een grondwaterpomp. Deze zijn ook te gebruiken op het buitenterrein.

Eerste verdieping

Hier bevindt zich een ruimte met 4 toiletten, 4 douches en 3 wasgelegenheden. Verder zijn er op deze verdieping 4 woonunits met eigen keukenblok.

Bijzonderheden

Nutsvoorzieningen zijn gescheiden van het kantoorgedeelte, dus er kan apart meterstanden worden afgelezen.

Er is een dienstwoning aanwezig. Wonen is alleen toegestaan door personen die aan het bedrijf - werkzaamheden gelinkt zijn.

Bestemming
De locatie heeft de bestemming “bedrijf”. Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven in categorie 1 en 2 toegestaan en/of daarmee qua milieueffecten gelijk te stellen bedrijven en/of activiteiten. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken