slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For rent: Rotterdamhaven 154D, 1448 KD Purmerend

€850 /mo
Type of residence Office
Plot size 247 m²
Total floor area 20 m²
In units from 20 m²
Acceptance Immediately

Note

General

Modern Kantoorpand aan Rotterdamhaven 154, Purmerend

Bent u op zoek naar een eigentijdse kantoorruimte op een strategische locatie? Ontdek dan deze prachtige kantoorruimte aan Rotterdamhaven 154, gelegen in het bruisende Purmerend. Met zijn minimalistische uitstraling, uitstekende voorzieningen en centrale ligging is dit pand de ideale plek voor ondernemers die op zoek zijn naar een inspirer... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Office
    Construction period 2022
  • Location

Features

Offer
Reference number 33
Asking price €850 per month
Service costs €40 per month
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance Immediately
Last updated 04 April 2024
Construction
Type of residence Office
Type of construction Existing estate
Construction period 2022
Surfaces and content
Plot size 247 m²
Floor area 20 m²
In units from 20 m²
Layout
Number of floors 1
Outdoors
Accessibility Busstop at 2000 meters to 3000 meters, Busjunction at 2000 meters to 3000 meters, Railway station at 2000 meters to 3000 meters, Highway exit within 500 meters

Description

Modern Kantoorpand aan Rotterdamhaven 154, Purmerend

Bent u op zoek naar een eigentijdse kantoorruimte op een strategische locatie? Ontdek dan deze prachtige kantoorruimte aan Rotterdamhaven 154, gelegen in het bruisende Purmerend. Met zijn minimalistische uitstraling, uitstekende voorzieningen en centrale ligging is dit pand de ideale plek voor ondernemers die op zoek zijn naar een inspirerende werkomgeving.

Kenmerken:
• Locatie: Rotterdamhaven 154, Purmerend.
• Oppervlakte: 2 kamers van 20m2 in totaal kantoorruimte 40m2.
• Indeling: Deze kantoorruimte is flexibel in te delen en van elkaar af te sluiten door de deur tussen beide kamers. Zo kan er een privé werkplek gecreëerd worden.
• Voorzieningen: Het pand is voorzien van een gezamenlijke entree, lift en trappenhuis. Elke bouwlaag beschikt over een dames en heren toilet, pantry en een gezamenlijke vergaderruimte.
• Bereikbaarheid: Uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Parkeergelegenheid is beschikbaar voor uw medewerkers en klanten.

Voordelen:
1. Representatieve uitstraling: Het pand straalt professionaliteit uit en biedt een representatieve omgeving voor uw bedrijf.
2. Centrale ligging: Gelegen nabij het hart van Purmerend met goede verbindingen naar omliggende steden en snelwegen.
3. Flexibiliteit: Pas de indeling van de kantoorruimte aan volgens de behoeften van uw bedrijf.

Indexering
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

Aanvaarding
Aanvaarding per direct mogelijk.

Huurprijs
De huurprijs is €850,- exclusief BTW per maand.

Servicekosten
De servicekosten bedragen €80,- exclusief BTW

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur te vermeerderen met btw en servicekosten.

Courtage
Quadyck Real Estate BV treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Quadyck Real Estate BV geen courtage verschuldigd.

Voorwaarden
Alle door Quadyck Real Estate BV en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg.
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs) maar ook over de details (zoals oplevering etc.) schriftelijke overeenstemming is bereikt.

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed