slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Rented

Rented: Veenendaalkade 218, 2547 AV The Hague

€1,550 /mo
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 120 m²
Acceptance By 01 June 2024
Status Rented

Note

General

Dit stijlvolle en royale 5/6-kamer dubbele bovenhuis biedt een prachtig vrij uitzicht over het water en de kade. Het pand is gelegen op eigen grond en beschikt over een zonnig achterbalkon en een eigen fietsenberging in de onderbouw. U betreedt het gebouw via een afgesloten entree voorzien van brievenbussen, een intercomsysteem en een bellentableau. De centrale hal geeft toegang tot de berginge... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
    Construction period 1951
    Status Rented
  • Location

Features

Offer
Reference number 00855
Asking price €1,550 per month (upholstered)
Deposit €3,100
Service costs €25 per month
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Rented
Acceptance By 01 June 2024
Last updated 29 May 2024
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 4th floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1951
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Largely insulated glazing
Surfaces and content
Floor Surface 120 m²
Content 350 m³
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Energy consumption
Energy certificate E
Boiler
Type of boiler Vaillant
Heating source Gas
Year of manufacture 2010
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a storage room Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes

Description

Dit stijlvolle en royale 5/6-kamer dubbele bovenhuis biedt een prachtig vrij uitzicht over het water en de kade. Het pand is gelegen op eigen grond en beschikt over een zonnig achterbalkon en een eigen fietsenberging in de onderbouw. U betreedt het gebouw via een afgesloten entree voorzien van brievenbussen, een intercomsysteem en een bellentableau. De centrale hal geeft toegang tot de bergingen en de trap naar de vierde verdieping waar de entree van het appartement zich bevindt.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime, L-vormige hal, uitgerust met een meterkast, inbouwspots en een toilet. De woonkamer ensuite, met een afmeting van ongeveer 11 bij 3.6 meter, is sfeervol gescheiden door klassieke schuifdeuren. De voorkamer biedt extra opbergruimte met twee vaste kasten en een charmante schouw, terwijl de achterkamer openslaande deuren heeft naar het zonnige achterbalkon.

De functionele keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat, koelkast, vriezer, oven, vaatwasser, afzuigkap en magnetron, en biedt eveneens toegang tot het balkon. Naast de keuken bevindt zich een achterslaapkamer die ook als werkkamer of bijkeuken kan dienen, met aansluitingen voor wasmachine en droger en toegang tot de compacte badkamer met douche en wastafel.

Een vaste trap leidt naar de kapverdieping waar zich een ruime overloop bevindt met bergruimte en een dakraam. De royale ouderslaapkamer en een ruime achterslaapkamer op deze verdieping zijn beide voorzien van dakvensters die zorgen voor veel natuurlijk licht.
Het achterbalkon, gelegen op het zuidwesten, is een heerlijke plek om te ontspannen en geniet tot ongeveer 16:00 uur van de zon. Verder beschikt de woning over dubbele beglazing rondom en een moderne CV-combiketel (Vaillant, 2010).

Dit prachtige appartement biedt comfort, ruimte en een fantastisch uitzicht, ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een bijzonder thuis op een prachtige locatie.

Huisvestigingsvergunning:
Voor deze woning is een huisvestingsvergunning vereist, raadpleeg de website van de Gemeente Den Haag voor de voorwaarden. Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u aanvullende op onze huurvoorwaarden te voldoen aan de onderstaande eisen:
- U bent 18 jaar of ouder.
- U en de leden van uw huishouden hebben de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfstitel.
- Het bruto jaarinkomen (incl. vakantiegeld) van uw huishouden is € 57.573 of minder bij een eenpersoonshuishouden of € 76.764 of minder bij een huishouden met 2 of meer personen (bedrag vanaf 1 januari 2023).

ZonZone

Close

Recently viewed