slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Isla Margaritastraat 65, 1339 ML Almere

€399,000
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Liveable area 114 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Op een wel heel mooie locatie in Almere Buiten bieden wij u dit luxe appartement aan met twee woonlagen. Deze maisonnette is gelegen op de zevende en achtste verdieping van dit modern complex met markante uitstraling. Vanuit uw appartement heeft u een wel heel fraai uitzicht over de omgeving en de voorliggende vaart. Heerlijk genieten van de pleziervaart en de grote schepen die voorbij komen en... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, maisonette, apartment
    Construction period 2001
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 38
Asking price €399,000
Service costs €170
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 06 December 2023
Construction
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Floor 7th floor
Type of construction Existing estate
Accessibility Seniors
Construction period 2001
Isolations Full
Surfaces and content
Floor Surface 114 m²
Content 375 m³
External surface area storage rooms 7 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Forested area, Near park, Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area, Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 2011
Combiboiler Yes
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Heat recovery system
Parking Underground garage
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Has a storage room Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Almere 33 A 22
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

Op een wel heel mooie locatie in Almere Buiten bieden wij u dit luxe appartement aan met twee woonlagen. Deze maisonnette is gelegen op de zevende en achtste verdieping van dit modern complex met markante uitstraling. Vanuit uw appartement heeft u een wel heel fraai uitzicht over de omgeving en de voorliggende vaart. Heerlijk genieten van de pleziervaart en de grote schepen die voorbij komen en alles wat leeft en beweegt in en op het water.
Zo vanuit huis kunt heerlijke wandel- of fietstochten maken langs de vaart richting het KOTTERBOS of de OOSTVAARDERSPLASSEN. Maar ook voorzieningen zoals winkelcentra, scholen, gezondheidszorg en de uitvalswegen naar de Randstad zijn snel bereikbaar.

Het appartement:
Via de centrale en afgesloten entree met brievenbussen en bellentableau is de toegang tot het trappenhuis, de garage en beide liften bereikbaar. De entree van het woonhuis bevind zich op de achtste verdieping. Binnenkomst in de verzorgde hal met toegang tot de wasruimte, toilet, twee slaapkamers, badkamer en de woonkeuken met vide. De woonkeuken is een fantastische plek om lekker te genieten aan tafel met een weids uitzicht op de omgeving. De luxe keukenopstelling is uitgevoerd in een rechte opstelling met schiereiland. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, inductie kookplaat met downdraft afzuigkap, stoomoven, koel-vriescombinatie en een geïntegreerde spoelunit. Nog meer luxe... alle kasten zijn voorzien van uittreklades!

Via de trap bereikt men de lager gelegen woonkamer. Hier geniet je iedere dag weer van de schitterende zonsopkomsten en het panoramisch uitzicht over de mooie omgeving. De vide maakt deze ruimt extra licht en bijzonder.

Er zijn twee prima slaapkamers aanwezig, beiden van een verschillend formaat, voldoende ruim en goed indeelbaar. De badkamer is eveneens modern en voorzien van betegeling tot aan het plafond, douchegelegenheid,wastafelcombinatie en toilet. Verder is er nog een wasruimte beschikbaar met opstelplaats voor de was-droogcombinatie en de cv-installatie.

In de parkeerkelder zijn er twee parkeerplaatsen beschikbaar, zowel voor een auto als voor een motor. Tevens is er nog een inpandige box als bergruimte aanwezig.

Algemeen:
- luxe maisonnette met weids uitzicht
- fraaie ligging aan de rand van de wijk
- parkeerplaats voor motor en auto aanwezig
- moderne keuken
- bouwjaar 2001
- energielabel A
- meetrapport aanwezig
- kosten VVE per maand...170,00

Disclaimer
Alhoewel zorgvuldig samengesteld, kunnen er aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Wij staan dan ook niet in voor de juistheid en volledigheid van de getoonde gegevens.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed