slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Joost Bilhamerstraat 15, 1067 AX Amsterdam

€498,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 112 m²
Liveable area 100 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Bent u als startend gezin opzoek naar een woning met ruimte en comfort? Dan is dit wat u zoekt. Deze woning is gelegen in Geuzenveld wat staat aangeschreven als een kindvriendelijke en groene wijk met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt. Deze woning heeft o.a. een kwalitatieve tegelvloer met natuurlijke grijze look, een nette keuken, 3 ruime woonlagen met 4 vol... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1955
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 00258
Asking price €498,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 13 February 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1955
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Full, Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 112 m²
Floor Surface 100 m²
Content 337 m³
External surface area storage rooms 3 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near school, Residential area
Garden
Type Back yard
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler Intergas HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2021
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Partial Floor heating
Garden available Yes

Description

Bent u als startend gezin opzoek naar een woning met ruimte en comfort? Dan is dit wat u zoekt. Deze woning is gelegen in Geuzenveld wat staat aangeschreven als een kindvriendelijke en groene wijk met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt. Deze woning heeft o.a. een kwalitatieve tegelvloer met natuurlijke grijze look, een nette keuken, 3 ruime woonlagen met 4 volwaardige slaapkamers, luxe badkamer en zijn de begane en eerste verdieping voorzien van vloerverwarming. De woning heeft in 2021 een grote opknapbeurt gehad waarbij alle elektra en leidingen zijn vervangen, ook is de CV ketel, badkamer en wc gemoderniseerd.

De woning ligt aan de rand van Geuzenveld, een sterk opkomende en groene wijk in Amsterdam-West. Op loopafstand van deze woning bevindt zich voor de dagelijkse boodschappen een supermarkt, een paar minuten verder is het Lambertus Zijlplein met een divers aanbod aan winkels met onder andere de Albert Heijn, Vomar, Kruidvat, Zeeman etc. Scholen en andere voorzieningen zijn allemaal op loopafstand. Rondom de wijk zijn volop recreatiemogelijkheden waaronder het Sloterpark, Eendrachtpark en het Spaarnwouder bos. Het openbaar vervoer is prima: Bus 21 heeft een directe verbinding naar Centraal Station. Bus 61 brengt u in korte tijd naar Station Sloterdijk waar u kunt overstappen op diverse busverbindingen, metro en treinlijnen. De Uitvalswegen zijn goed en snel bereikbaar; Haarlemmerweg, Ring A10 en A5.

Indeling:
De entree verleent toegang tot de woonkamer, de toiletruimte, de meterkast en de trapopgang naar de verdieping. De keurige toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet. De woonkamer is een prachtige leefruimte met veel daglicht toetreding. Brede raampartijen zorgen voor de directe interactie met de zonnige tuin. De vloerverwarming voelt hier heerlijk aan. Ruimte, licht en comfort, dat is waar het in de living om draait! Aan deze tuingerichte woonkamer is een uitbouw gerealiseerd. Dit verhoogt het wooncomfort en brengt nog meer eenheid tussen binnen en buiten.

De volledige begane grond is voorzien van een grijze tegelvoer met vloerverwarming.

1ste verdieping:
De overloop geeft toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich een badkamer en een tweede en derde slaapkamer. De zeer ruime ouderslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De moderne badkamer is voorzien van een inloop/regendouche, hangend toilet en wastafel. Deze is fris betegeld in een grijze marmer look die zorgt voor een strakke aanblik.

De 1ste verdieping is volledig voorzien van vloerverwarming en een grijze laminaatvloer.

Kapverdieping:
Deze royale zolder is bereikbaar via de vaste trap en is in gebruik als vierde slaapkamer. Deze is voorzien van 2 dakkapellen wat extra ruimte heeft gecreëerd waardoor een bergruimte met CV en was/drogeraansluiting gerealiseerd kon worden. Overigens bevindt zich op deze verdieping ook een separate berging om de hoek.

Bijzonderheden:

• Oplevering in overleg
• Bouwjaar: 1955
• Woonoppervlak: 100 m2 Perceel: 112 m2
• De canon van de Erfpacht is afgekocht t/m 16 Juli 2054
• 2 dakkapellen en vaste trap naar zolder
• Begane grond en 1ste verdieping v.v. vloerverwarming
• Ruime achtertuin op het zonnige Westen
• Extra berging “om de hoek”
• Kindvriendelijke buurt met veel groene plantsoentjes

ZonZone

Close

Recently viewed