slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Rustig gelegen eengezinswoning met eigen parkeerplaats, perfect voor starters en jonge gezinnen!

€335,000
Address: Drostlaan 14, 4147 GA Asperen
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 190 m²
Liveable area 118 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Rustig gelegen eengezinswoning met eigen parkeerplaats, perfect voor starters en jonge gezinnen!

Deze ruime tussenwoning uit 1979 ligt in een rustige woonwijk. De woning is voorzien van een fijne woonkamer, keuken, badkamer, maar liefst vijf slaapkamers en een berging op de begane grond welke naar eigen wens kan worden ingericht. De woning is door de jaren heen netjes onderhouden maar verdi... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1979
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 06832
Asking price €335,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 27 November 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1979
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Largely insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Plot size 190 m²
Floor Surface 118 m²
Living area 22 m²
Kitchen area 15 m²
Content 350 m³
Surface area other inner rooms 8 m²
External surface area storage rooms 6 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 6 (of which 5 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation North west
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler CR Remeha Tzerra
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath, Sink, Toilet, Washingmachine connection
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Cadastral informations
Asperen A 1081
Area 190 m²
Range Entire lot

Description

Rustig gelegen eengezinswoning met eigen parkeerplaats, perfect voor starters en jonge gezinnen!

Deze ruime tussenwoning uit 1979 ligt in een rustige woonwijk. De woning is voorzien van een fijne woonkamer, keuken, badkamer, maar liefst vijf slaapkamers en een berging op de begane grond welke naar eigen wens kan worden ingericht. De woning is door de jaren heen netjes onderhouden maar verdient hier en daar weer wat extra aandacht.

Asperen is een gezellig stadje in de gemeente West-Betuwe in Gelderland. De rijke historie van deze zogeheten ‘boerenstad’ is terug te zien in de vele monumentale panden en de gerestaureerde stadswal.

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

Entree met toegang tot de berging en meterkast, het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en staat in directe verbinding met de keuken. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is uitgerust met een spoelbak met mengkraan, een 5-pits gasfornuis, afzuigkap en oven. Er is voldoende kastruimte voor keukengerei en er staat een losse koelkast.

Vanuit de woonkamer is via de achterdeur het aansluitende terras en de tuin bereikbaar.

De ruime berging, die aan de voorzijde van de woning ligt, heeft een separate deur naar buiten en biedt extra ruimte op de bergzolder die via een vlizotrap bereikbaar is.

First floor

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer en een vaste open houten trap naar de tweede verdieping. Er liggen twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning. De derde slaapkamer en de badkamer liggen aan de voorzijde van de woning.

De badkamer is uitgerust met een ligbad met handdouche, wastafel, handdoekradiator en toilet. Ook de wasmachineaansluiting bevindt zich in deze ruimte. De badkamer is in prima bruikbare staat, maar gedateerd en zou een opknapbeurt kunnen gebruiken.

Second floor

De tweede verdieping bestaat uit twee slaapkamers, grenzend aan de overloop. Er is een kleinere slaapkamer direct aan de linkerzijde. Deze slaapkamer is voorzien van een dakraam. De CV-installatie bevindt zich ook in deze slaapkamer en is netjes weggewerkt in een ingebouwde kast.
De grotere slaapkamer is voorzien van fijne bergruimte. Een dakkapel zorgt voor aangenaam lichtinval.

Garden

Achter de woning ligt een diepe tuin op het zuidoosten. De tuin is voorzien van diverse struiken en bomen en aan de rechterzijde is een groenstrook aangelegd. Aansluitend aan de achtergevel is een terras gecreëerd en achterin de tuin bevindt zich een berging.
Via een houten poort is de tuin aan de achterzijde bereikbaar en achter de woning ligt o.a. een speeltuin.
De tuin aan de voorzijde is grotendeels bestraat en voorzien van een eigen parkeerplaats en een overkapping voor o.a. het stallen van fietsen.

In de straat is voldoende openbare parkeergelegenheid. De woning ligt in een autoluwe straat en er is nog een speeltuin gelegen aan de overkant van de woning.

Details

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Over Asperen
Asperen is een stadje in de gemeente West Betuwe. Deze gemeente ligt centraal in het land tussen de rivieren de Linge en de Waal en is op 1 januari 2019 toen de voormalige gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal werden samengevoegd.
Het karakteristieke beeld van Asperen wordt mede bepaald door de middeleeuwse ommuring, waterpoort en kerktoren. Het gehele stadje is omringd door stadsmuren en –wallen.
In de vorige eeuw zijn in het landelijk gebied rond Asperen een aantal forten aangelegd als onderdeel van de Hollandse Waterlinie. Voorbeelden zijn het in 1847 gereedgekomen fort Asperen, het aan de spoorlijn gelegen fort Diefdijk en fort Nieuwesteeg.
Asperen beschikt over een supermarkt, enkele winkels, een dorpshuis, kerken, diverse sportaccommodaties, een gezondheidscentrum met apotheek, fysio en consultatiebureau, een tandarts, een voetbalvereniging en een nieuwe sporthal met diverse sportverenigingen. Er is ook een natuurzwembad.
Het basisonderwijs wordt vertegenwoordigd door twee scholen, voor het voortgezet onderwijs is men aangewezen op de grotere plaatsen (o.a. Leerdam) in de omgeving.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed