slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Blauwehandstraat 8, 4611 RL Bergen op Zoom

€425,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, 2-storey upstairs flat
Plot size 128 m²
Liveable area 193 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Investeerders opgelet! We hebben een leuk pand voor je midden in het stadscentrum van Bergen op Zoom op nog geen twee minuten lopen van de Grote Markt en diverse parkeerplaatsen op de Korenmarkt. Het pand is in drie appartementsrechten verdeeld met een winkel-/bedrijfsruimte en twee woningen. De winkelruimte heeft een totale oppervlakte van maar liefst 82 m2 en wordt momenteel verhuurd aan een... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, 2-storey upstairs flat
    Construction period 1500
  • Location

Features

Offer
Reference number 06226
Asking price €425,000
Acceptance By consultation
Last updated 17 May 2023
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, 2-storey upstairs flat
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1500
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 128 m²
Floor Surface 193 m²
Living area 28.69 m²
Kitchen area 10.88 m²
Content 745 m³
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 2
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Shower, Sink, Toilet
Bathroom facilities Bathroom 2 Shower, Sink, Toilet
Cadastral informations
Bergen op Zoom G 3949
Area 128 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Investeerders opgelet! We hebben een leuk pand voor je midden in het stadscentrum van Bergen op Zoom op nog geen twee minuten lopen van de Grote Markt en diverse parkeerplaatsen op de Korenmarkt. Het pand is in drie appartementsrechten verdeeld met een winkel-/bedrijfsruimte en twee woningen. De winkelruimte heeft een totale oppervlakte van maar liefst 82 m2 en wordt momenteel verhuurd aan een lokale kapper. Daarnaast zijn er twee appartementen, waarvan appartement 1 ruim 62 m2 groot is. Dit appartement heeft zicht op de Blauwehandstraat en de Kettingstraat. De woning heeft een royale woonkamer, keuken met een eenvoudige keukenblok, badkamer met douche en een flinke slaapkamer die toegang geeft tot het balkon. Een uitstekend verhuurbare woning midden in het stadscentrum en toch ook weer in alle rust. Het tweede appartement is qua indeling speels en circa 49 m2 groot. Een echte (her-)starterswoning, met een prima woonkamer met toegang tot het overdekt balkon, een fijne slaapkamer (via een kleine opstap te bereiken), een badkamer met douche en een semi-openkeuken. Het is hier goed wonen in een rustige hoek, waar je binnen 20 meter lopen midden in de levendigheid van de binnenstad van Bergen op Zoom loopt.

Een groot voordeel is dat alle drie de appartementsrechten individueel kunnen worden aangeboden/verkocht. Dat maakt de verkoopkansen zelfs nog groter, ook voor de toekomst. Ben jij benieuwd naar dit object? Neem contact met ons op en wij informeren je graag verder!

Pluspunten:
+ Verkoop inclusief huurders!
+ Midden in het stadscentrum van Bergen op Zoom!
+ Mogelijkheid tot individuele verkoop!

Ground floor

Winkel-/kantoorruimte:
Momenteel wordt de winkelruimte gebruikt als kapperszaak met een bruto vloeroppervlakte van 82 m2.
De entree is direct in de winkelruimte die afgewerkt is met tegelvloer, grof wandstructuur en een systeemplafond. Het plafond is voorzien van ingebouwde verlichting en de radiatoren zijn keurig uit het zicht onttrokken. Achter de winkelruimte is er een kantine die is afgewerkt met een betonvloer, behangen wanden en een systeemplafond. Er is een eenvoudig keukenblok geïnstalleerd, welke is voorzien van een enkele spoelbak. Tevens hangt hier de combiketel. Het toilet is voorzien van een duoblok en fonteintje. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, deels betegelde wanden en een systeemplafond.

First floor

Woning 1:
Appartement Blauwehandstraat 8-A, Bergen op Zoom:
Leuke tweekamerappartement op de eerste verdieping van het pand met een klein balkon en een berging op de begane grond. Het appartement heeft een vloeroppervlakte van circa 62m2. De entree is ruim waardoor de jassen en schoenen keurig beneden kunnen worden opgehangen. Boven aangekomen via de fijn oplopende trap is de overloop die toegang geeft tot de woonkamer, de badkamer en de keuken. De ruime woonkamer heeft zicht op de Blauwehandstraat en de Kettingstraat. Via de ramen kan er lekker veel daglicht binnenkomen. De gesloten keuken is voorzien van een eenvoudig hoek opgesteld keukenblok en is voorzien van een inductiekookplaat (defect), enkele spoelbak en een afzuigkap. Daarnaast tref je hier de wasmachineaansluiting en hangt - uit het zicht - de combiketel.
De grote slaapkamer van circa 13,5 m2 geeft toegang tot het overdekte balkon. Er kan hier een flinke kledingkast en een tweepersoonsbed worden geplaatst. De badkamer is via de overloop te bereiken en is voorzien van een douchecabine, wastafel en duoblok toilet. De berging is via de Kettingstraat te bereiken en heeft een vloeroppervlakte van circa 6m2

Afwerking:
Entree: Vinylvloer, gestuukte en wandstructuur wanden en een systeemplafond.
Overloop: Laminaatvloer, structuurverf wanden en een gipsplaten plafond.
Woonkamer: Laminaatvloer, structuurverf wanden en een gipsplaten plafond.
Keuken: Laminaatvloer, structuurverf wanden en een gipsplaten plafond.
Slaapkamer: Vloerbedekking, structuurverf wanden en een gipsplaten plafond.
Badkamer: Tegelvloer, betegelde wanden en een gestuukt plafond.

Woning 2:
Appartement Kettingstraat 1-A, Bergen op Zoom
Speels tweekamerappartement op de eerste verdieping van het pand met een klein balkon en een berging op de begane grond. Het appartement heeft een vloeroppervlakte van circa 49m2. De entreehal geeft toegang tot de berging en via de trapopgang tot de woning. De overloop geeft voldoende ruimte voor het ophangen van de jassen en opbergen van de schoenen. Er is toegang tot de woonkamer en de badkamer. De woonkamer is L-vormig en geeft voldoende ruimte voor een gezellige zithoek. Via de woonkamer is er toegang tot de slaapkamer en het overdekte balkon. De semi-open keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met afzuigkap en enkele spoelbak. Hier tref je ook de wasmachineaansluiting. Via een kleine opstap kom je in de slaapkamer van circa 11 m2. Goed van formaat voor een tweepersoonsbed en kledingkast(en). Het verlaagde plafond en de opstap maken het speels. De badkamer is uitgerust met een douchecabine, duoblok toilet en een wastafel. In de berging, die via de entreehal te bereiken is, hangt de combiketel.

Afwerking:
Entree: Laminaatvloer, gestuukte en wandstructuur wanden en een systeemplafond.
Overloop: Laminaatvloer, gestuukte wanden en een systeemplafond.
Woonkamer: Laminaatvloer, gestuukte wanden en een systeem plafond.
Keuken: Laminaatvloer, gestuukte wanden en een systeem plafond.
Slaapkamer: Laminaatvloer, gestuukte wanden en een systeem plafond.
Badkamer: Tegelvloer, grotendeels betegelde wanden en een systeemplafond.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed