slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
New for sale

For sale: Buinerweg 8-13, 9536 PG Ees

€51,900
Type of residence House, mobile home, detached house
Recreation property
Plot size 372 m²
Liveable area 40 m²
Acceptance Immediately
Status New for sale

Note

General

Op een ruime kavel van ca. 372m² eigen grond staat dit goed onderhouden vrijstaande recreatiechalet op het levendige Landal Greenparcs "het Land van Bartje". Dankzij haar prachtige locatie op de Hondsrug, te midden van Drenthe, is dit de ideale uitvalsbasis om te ontsnappen aan de drukte en te genieten van de natuur tijdens ontspannen fiets- en wandeltochten. Het chalet is voorzien van een roya... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, mobile home, detached house
    Construction period 2005
    Status New for sale
  • Location

Features

Offer
Reference number 00227
Asking price €51,900
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Status New for sale
Acceptance Immediately
Construction
Type of residence House, mobile home, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 2005
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 372 m²
Floor Surface 40 m²
Content 100 m³
External surface area storage rooms 4 m²
External surface area 21 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Garden around
Orientation West
Condition Well maintained
Boiler
Heating source Gas
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Cadastral informations
Cadastral designation Borger-Odoorn D 3943
Area 372 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Op een ruime kavel van ca. 372m² eigen grond staat dit goed onderhouden vrijstaande recreatiechalet op het levendige Landal Greenparcs "het Land van Bartje". Dankzij haar prachtige locatie op de Hondsrug, te midden van Drenthe, is dit de ideale uitvalsbasis om te ontsnappen aan de drukte en te genieten van de natuur tijdens ontspannen fiets- en wandeltochten. Het chalet is voorzien van een royale veranda (21m²), waar u heerlijk kunt relaxen en genieten van het buitenleven.

Het chalet wordt momenteel via Landal verhuurd met een aantoonbaar rendement van boven de 7%. Een mooie bijkomstigheid is dat de huidige verhuur overeenkomst is opgezegd waardoor het chalet met ingang van 1 januari 2025 vrij te gebruiken en/of verhuren is.

Ground floor

De entree is overdekt dankzij de veranda. Bij binnenkomst bevindt u zich in de hal met directe toegang tot alle vertrekken.

De woonkamer met schuifdeuren naar de veranda bevindt zich aan de voorzijde van het chalet met aangrenzend de open keuken. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, namelijk een vaatwasser, gaskookplaat met afzuiging, een combi-oven, een spoelbak en een koelkast.

Het chalet is voorzien van een tweetal slaapkamers welke beiden accommodatie bieden voor twee personen. De ouder slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een tweepersoonsbed en vaste kastenwand; de tweede slaapkamer is voorzien van een tweetal éénpersoonsbedden.

De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en designradiator. Het separaat toilet bevindt zich direct naast de badkamer en is voorzien van een toilet en fonteintje.

Details

* Bouwjaar 2005.
* Riante kavel eigen grond.
* Aangeboden inclusief inventaris.
* Aantoonbaar goed rendement.
* Volledig geïsoleerd.
* In 2022 is er een vrijstaande houten berging geplaatst.
* De woning heeft een gunstige ligging op het park nabij de voorzieningen. Om die reden krijgt deze met grote regelmaat voorkeursboekingen resulterend in een hoger rendement.
* In de periode van 2022-heden zijn de volgende zaken vervangen; Fonteintje in het toilet, afzuigkap en koelkast, 2 fauteuils, spiegelkast en designradiator in de badkamer en alle boxspringonderstellen.
* Het chalet voldoet volledig aan de eis "basis op orde". Dat wil zeggen dat alle vereiste renovaties en upgrades hebben plaatsgevonden.
* Bij aankoop is sprake van een verplichte aanschaf van een aantal in de coöperatie. De waarde van genoemd aandeel is € 7185 met waardepeildatum 2023. Bij verkoop krijgt u dit aandeel weer terugbetaald, meestal met beperkte winst. Tevens is er een 'entreefee' van € 1500.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed