slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Ermerzand 113, 7843 PR Erm

€89,000
Type of residence House, bungalow, detached house
Recreation property
Liveable area 59 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Het Ermerzand
Natuurschoon als achtertuin

Op één van de mooiste locaties in Drenthe, liggend aan een recreatieplas, ligt het bungalowpark Ermerzand. Het park ligt in het Zuidoost-Drentse plaatsje Erm en behoort tot de gemeente Coevorden. Het is gelegen aan de rand van de Hondsrug, tussen Emmen en Coevorden, in een bosrijke omgeving aan een recreatiemeer van 27ha, met een eigen zandstrand... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, bungalow, detached house
    Year of construction 1975
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/4901403
Price €89,000
Furnishing Yes
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 20 October 2020
Construction
Type of residence House, bungalow, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1975
Rooftype Flat
Surfaces and content
Effective area 59 m²
Content 230 m³
Garden area 100 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Condition Normal
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Sink
Toilet
Walkin shower
Garden available Yes

Description

Het Ermerzand
Natuurschoon als achtertuin

Op één van de mooiste locaties in Drenthe, liggend aan een recreatieplas, ligt het bungalowpark Ermerzand. Het park ligt in het Zuidoost-Drentse plaatsje Erm en behoort tot de gemeente Coevorden. Het is gelegen aan de rand van de Hondsrug, tussen Emmen en Coevorden, in een bosrijke omgeving aan een recreatiemeer van 27ha, met een eigen zandstrand. Er zijn veel wandel- en fietsroutes uitgezet in de naaste omgeving, zowel door de bossen, over de vlaktes, als in de omringende dorpen van het Ermerzand.

De 195 gelijkvloerse, geschakelde bungalows staan in groepjes van drie over het park verspreid.
Bungalow 113 is gelegen bij het zwembad, de receptie en het water. De bungalow is zowel geschikt voor de verhuur als tweede (vakantie)woning.

Ermerzand 113 Erm

De indeling van de geschakelde bungalow is als volgt.

Je kunt de auto parkeren op een gezamenlijk parkeerterrein. Via de voordeur bereik je de hal met de meterkast, toegang tot de inpandige berging met een wasmachine aansluiting en de opstelling van de cv-ketel en de badkamer met een inloopdouche, een wastafel, een toilet en elektrische ventilatie.

De halfopen nette keuken in hoekopstelling uit 2007 is voorzien van een 4-pits gasstel, een magnetron, een afzuigkap en een koelkast. Vanuit de tuingerichte woonkamer met een deur naar de tuin bereik je ook de twee slaapkamers. De schoorsteen in de woonkamer is dichtgezet maar is mogelijk weer een kachel te plaatsen. De entree, hal en de keuken zijn voorzien van een lichtkoepel voor extra lichtinval.

Op het Ermerzand vind je meer dan alleen recreatiebungalows. Door de vele faciliteiten op het park kun je een heerlijke en zorgeloze vakantiegevoel beleven.

Het verwarmde binnenzwembad is 5 dagen per week geopend en is vrij toegankelijk voor eigenaren/huurders. Het grote bad is 1,50m diep en daarnaast is er nog een peuterbad.

Via een bruggetje loop je naar het tenniseiland. Op dit eiland liggen twee gravel tennisbanen (vrij toegankelijk voor huurders). Op het eiland is het tevens prima vertoeven met bijvoorbeeld de hond.

Aan het terras achter het hoofdgebouw vind je een drietal jeu-de-boulesbanen. Er is een actieve jeu-de-boulesclub op het park.

De speeltuin nabij het meer heeft, naast schommels en een glijbaan ook een tafeltennistafel, een trampoline en een grote klautersteen. Wist je dat deze klautersteen, een van de grootste stenen in Drenthe, werd gevonden in het meer?

Vissen in het meer is toegestaan! Via de receptie op het park kun je een witvispas ontvangen. Voor het vissen op karpers heb je een speciale vergunning nodig. Deze vergunning is tegen betaling verkrijgbaar via de receptie van het Ermerzand en wordt enkel verstrekt in combinatie met het recreatief huren van een bungalow.

De "buren" van het Ermerstrand bieden diverse actieve binnen- en buitensportactiviteiten. Er is een groot binnenspeelparadijs voor kinderen. Daarnaast is er de mogelijkheid tot waterskiën, het deelnemen aan outdoor activiteiten of het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1975, verbouwd en uitgebouwd in 2007
- Het perceel onder de bungalow is in (bloot)eigendom
- Woonoppervlakte 59,4 m²
- Centrale verwarming middels een CV/HR-combiketel en de nodige radiatoren
- De bungalow heeft een houten vloer met isolatie en een kruipruimte, muur- en dakisolatie
- De houten raamkozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing
- De voordeur is voorzien van veiligheidsglas (enkel)
- Er is kunststof gevelbekleding aan de buitenzijde van de bungalow aangebracht (2007)
- Rondom is het schilderwerk van de bungalow in goede staat (2018)
- De bungalow is voor de verhuur gebruikt en heeft geen permanente bewoning
- Geschikt voor verhuur of eigen gebruik
- Parkbijdrage bedraagt circa € 1.500 per jaar
- Verkoop inclusief de aanwezige inventaris

Meer informatie is te lezen op de website van het park bungalowparkermerzand.nl
Aanvaarding in overleg

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. U kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed