slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Ermerzand 169, 7843 PS Erm

€219,000
Type of residence House, bungalow, semi-detached house
Liveable area 70 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Ermerzand 169 Erm
Bungalowpark Ermerzand

Deze goed onderhouden geschakelde bungalow vind je op park Ermerzand in Erm. De bungalow is in 2000 vergroot en beschikt daardoor over een extra grote woonkamer met een zeer ruim terras. Er is een aangebouwde stenen schuur aanwezig.

De drie-aaneen geschakelde bungalows 169 t/m 171 liggen centraal op het park en hebben een gezamenlijk parkeerterrei... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, bungalow, semi-detached house
    Year of construction 1975
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/7311051
Asking price €219,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 28 February 2024
Construction
Type of residence House, bungalow, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1975
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Floor Surface 70 m²
Content 255 m³
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Outdoors
Location Forested area, Near park, On a quiet street, Sheltered location
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes

Description

Ermerzand 169 Erm
Bungalowpark Ermerzand

Deze goed onderhouden geschakelde bungalow vind je op park Ermerzand in Erm. De bungalow is in 2000 vergroot en beschikt daardoor over een extra grote woonkamer met een zeer ruim terras. Er is een aangebouwde stenen schuur aanwezig.

De drie-aaneen geschakelde bungalows 169 t/m 171 liggen centraal op het park en hebben een gezamenlijk parkeerterrein. Je hebt altijd een zorgeloze thuiskomst met een eigen parkeerplaats direct voor de deur – jouw eigen stukje gemak in het dagelijks leven.

Prettig is de gezamenlijk aangebrachte overkapping naar de bungalow. Dat is best handig met het helaas wat (on)voorspelbare weer in Nederland.

Bij de bouw van het park zijn de bungalows zo gebouwd dat elke bungalow een derde taartpunt heeft met een privé tuin. Daar is goed over nagedacht. De ligging maakt het uniek.

Welkom thuis
Stel je voor: een woonoppervlak van 70m2, waarvan elke vierkante meter is doordrenkt met huiselijke warmte. De tuin, gelegen op het westen, biedt een oase van rust en ontspanning. Beeld je in hoe je zomers doorbrengt in je eigen groene paradijs, terwijl de zon langzaam ondergaat aan de horizon.

Een frisse oase
Binnen is het niet alleen een bungalow of vakantiewoning; het is een plek waar licht en functionaliteit samenkomen. Het interieur straalt frisheid uit, met een doordachte inrichting die naadloos aansluit bij jouw levensstijl. Op korte afstand van winkels, biedt deze bungalow het beste van twee werelden: een rustig toevluchtsoord binnen handbereik van alle benodigdheden van het dagelijks leven.

Wonen op park Ermerzand
Park Ermerzand biedt vele voordelen voor degenen die op zoek zijn naar een levendige en actieve gemeenschap. Hier kun je zwemmen, fietsen, vissen, wandelen en nog veel meer. Het park biedt ook een scala aan sportfaciliteiten, zoals een tennisbaan, een midgetgolfbaan en een jeu-de-boulesbaan. De speeltuin nabij het meer heeft, naast schommels en een glijbaan ook een tafeltennistafel en een grote klautersteen. Wist je dat deze klautersteen, een van de grootste stenen in Drenthe, werd gevonden in het meer? Er is altijd wel iets te doen op het park!

Indeling
Je stapt de entree/hal in met toegang tot de inpandige berging/bijkeuken, de badkamer en de woonkamer met halfopen keuken.
De berging is voorzien van een aansluiting voor een wasmachine en/of droger en de cv-ketel. De badkamer is compact en voorzien van douchehoek, een wastafel en een toilet.
De tuingerichte woonkamer is uitgebouwd en voorzien van een schuifpui naar het terras. De hoekkeuken is voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap, een koelkast en een vaatwasser.
Je bereikt vanuit de woonkamer ook de twee slaapkamers, geschikt voor een 2-persoons bed.

De bungalow wordt gestoffeerd en gemeubileerd aangeboden. Zo kun je er direct zelf gebruik van maken voor 2% overdrachtsbelasting of gaan verhuren voor 10,4% overdrachtsbelasting.

Bijzonderheden
- Cv-ketel 2015
- De inbouwapparatuur van de keuken is recent vervangen
- De elektrische installatie in nagekeken en goedgekeurd in 2020
- Er is een geïsoleerd EPDM dakbedekking en lichtkoepels uit 2021
- De bungalow heeft houten vloeren en geen vloerisolatie
- Wel zijn er deels voorzetwand isolatie aangebracht
- De schoorsteen is opnieuw gevoegd 2021
- Er zijn houten raam- en deurkozijnen met dubbel glas
- Rolluiken zijn aanwezig
- Het schilderwerk extern is uitgevoerd in 2022
- De ventilator van de badkamer is vervangen in 2023
- Er is glasvezel aanwezig
- Er is een actieve VvE (Vereniging van Eigenaren)
- Bij aankoop word je 1/260ste deel eigenaar van het hele park
- Bungalowpark Ermerzand heeft een CVE (coöperatieve vereniging)
- De parkbijdrage bedraagt circa € 1.650,- per jaar (onder andere vuilnis, opstalverzekering en parkonderhoud)
- In het kader van het project Vitale Vakantieparken Drenthe zijn de provincie Drenthe en de gemeente Coevorden akkoord met het omzetten van de recreatiebestemming naar een woonbestemming. Het traject moet nog worden afgerond
- Zoals nu bij ons bekend, bedragen de kosten voor het omzetten van het bestemmingsplan naar wonen ongeveer € 7.000,- per bungalow. Dit wordt na de omzetting in rekening gebracht.
- Houd er rekening mee dat er op dit moment nog een beperkte financiering mogelijk is vanwege de recreatieve bestemming. Dit wijzigt pas na de wijziging van het bestemmingplan.
- Projectnotaris Veen & Veste Coevorden.

De bungalow is per direct beschikbaar.

Meer weten? Kijk dan eens op de eigen website van deze bungalow ermerzand169.nl.

Fietsen en zwemmen in de buurt
Naast de faciliteiten van het park, biedt de omgeving ook vele mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Zo kun je heerlijk fietsen in de prachtige natuur van Drenthe of zwemmen in de nabijgelegen openlucht zwembaden.

Sleen op korte afstand
Op korte (fiets)afstand van de Bungalow ligt het gezellige esdorp Sleen. Hier vind je van winkel- en sportvoorzieningen zoals een supermarkt, een bakker, restaurants en sport

Meer informatie over het park is te lezen op de website van het park bungalowparkermerzand.nl.

De volgende stap
Dus, ben je klaar om deze oase van comfort en stijl jouw thuis te noemen? Grijp deze kans en maak deel uit van een gemeenschap die bijna alles biedt wat je zoekt. Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek hoe deze bungalow jouw ideale leefomgeving kan worden. Het leven wacht niet – het begint hier, in dit droomhuis dat wacht om door jouw verhalen te worden gevuld. Je nieuwe thuis wacht op je – laten we samen beginnen aan dit nieuwe avontuur!

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Je kunt ervan uitgaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij jouw reactie bijzonder op prijs.

Floor plans

Virtual floorplan

ZonZone

Close

Recently viewed