slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Rivierdijk 535, 3371 EB Hardinxveld-Giessendam

€635,000
Type of residence House, single-family house, corner house, dike house
Plot size 645 m²
Liveable area 222 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Welkom in deze unieke hoekwoning op de Rivierdijk 535 in Hardinxveld-Giessendam. Deze charmante dijkwoning uit 1954 heeft veel te bieden aan klimaat bewuste gezinnen die op zoek zijn naar comfort en ruimte. Met een energielabel A kunt u niet alleen genieten van een prachtig uitzicht, maar ook van lage energiekosten en duurzaamheid.

Een ruim perceel van maar liefst 645,00 m2 biedt u alle priv... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house, dike house
    Construction period 1954
  • Location

Features

Offer
Reference number 00083
Asking price €635,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Last updated 28 February 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house, dike house
Type of construction Existing estate
Construction period 1954
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations HR glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 645 m²
Floor Surface 222 m²
Living area 35.08 m²
Kitchen area 27.27 m²
Content 705 m³
Surface area other inner rooms 23.5 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 8 (of which 7 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Water heating Centrally supplied
Heating Fireplace, Partial Floor heating, Pellet stove
Ventilation method Mechanical ventilation
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Bath, Toilet, Washbasin furniture
Has cable TV Yes
Has a fireplace Yes
Has a flue tube Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has solar panels Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Hardinxveld-Giessendam
Area 645 m²
Ownership Full ownership

Description

Welkom in deze unieke hoekwoning op de Rivierdijk 535 in Hardinxveld-Giessendam. Deze charmante dijkwoning uit 1954 heeft veel te bieden aan klimaat bewuste gezinnen die op zoek zijn naar comfort en ruimte. Met een energielabel A kunt u niet alleen genieten van een prachtig uitzicht, maar ook van lage energiekosten en duurzaamheid.

Een ruim perceel van maar liefst 645,00 m2 biedt u alle privacy en vrijheid die u nodig heeft. Met een grote woonkeuken, woonkamer met openhaard en maar liefst zeven slaapkamers is er altijd voldoende ruimte voor het hele gezin. Bovendien beschikt deze woning over een enorme bijkeuken en technische ruimte, wat ideaal is voor extra opslag of het creëren van een werkruimte.

De ligging van deze dijkwoning is werkelijk uniek. De woning ligt aan de dijk bij de prachtige Beneden Merwede. Hier kunt u heerlijk ontspannen en tot rust komen terwijl u geniet van het kabbelende water en de voorbijvarende schepen. Daarnaast is de woning gelegen in een groene en kindvriendelijke omgeving met alle benodigde voorzieningen in de buurt.

Kortom, zoekt u een ruim en energiezuinig woonhuis met werkruimte en een prachtige ligging? Kom dan snel een kijkje nemen bij Rivierdijk 535 in Hardinxveld-Giessendam. Neem vandaag nog contact op met onze makelaar om een bezichtiging in te plannen.

Ground floor

De begane grond van deze prachtige woning beslaat een royaal oppervlak van 126m2. Ruime woonkamer aan de voorzijde met een gezellige openhaard. De woonkeuken, centraal gelegen op de begane grond, is een ware eyecatcher, compleet met een spoeleiland en hoogwaardige inbouwapparatuur. Deze keuken is niet alleen een plek voor culinaire creativiteit, maar ook een sociale plek waar familie en vrienden samenkomen. De vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte en draagt bij aan het comfort van deze leefruimte.

Aan de achterzijde van de begane grond bevinden zich praktische ruimtes die het dagelijks leven vereenvoudigen. De zeer ruime bijkeuken geeft veel ruimte voor opslag. Een slaapkamer aan de achterzijde van de woning kan professioneel gebruikt worden voor bijvoorbeeld kinderopvang. Daarnaast is er een berging met een technische ruimte, waar u de moderne pelletkachel vindt en een buffervat voor een constante toevoer van warm water. Hier zijn ook de aansluitingen van de wasmachine en droger en een 2e groepenkast. Deze woning is energetisch zeer goed ingericht met onder andere ook 21 stuks zonnepanelen uit 2019.

Deze begane grond is niet alleen doordacht ontworpen, maar ook met oog voor detail en comfort. Het is een ruimte waar functionaliteit en elegantie samenkomen, waardoor het de ideale plek is om thuis te komen en te genieten van het dagelijkse leven.

First floor

Op de eerste verdieping van deze woning is een doordachte ruimte-indeling die perfect aansluit op de behoeften van een modern huishouden. Zo zijn alle kamers voorzien van slimme thermostaten (Honeywell Evohome) waardoor je de temperatuur in diverse kamers individueel kunt regelen.

Bij het betreden van de eerste verdieping zijn twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning geplaatst deze kamers bieden voldoende ruimte voor persoonlijke inrichting en een goede nachtrust.

Aan de zijkant van de woning bevindt zich een unieke slaapkamer met vide, waardoor een gevoel van ruimtelijkheid en luchtigheid wordt gecreëerd. Deze kamer is slim ontworpen en kan dienen als een gezellige slaapruimte of als een inspirerende studeerkamer.

De badkamer op deze verdieping is eenvoudig, voorzien van een ligbad waarin u kunt ontspannen na een drukke dag, een elegante wastafel en een inbouwtoilet.

Tussenliggend op deze verdieping twee slaapkamers met dakkapellen die zorgen voor natuurlijk licht en een gevoel van ruimte.

Aan de achterzijde van de woning is een multifunctionele ruimte gecreëerd die als werkkamer of extra slaapkamer kan dienen. Deze ruimte heeft een eigen opgang, wat zorgt voor privacy en onafhankelijkheid. Het aanwezige keukenblok en toilet maken deze ruimte zelfstandig en ideaal voor gasten of als een zelfvoorzienende werkruimte.

Tot slot is er een handige bergruimte op deze verdieping waardoor er voldoende opslagruimte is voor persoonlijke bezittingen en huishoudelijke benodigdheden. Deze doordachte indeling van de eerste verdieping maakt deze woning niet alleen een genot om in te wonen, maar biedt ook de flexibiliteit die nodig is voor de diverse behoeften van het moderne leven.

Second floor

Deze woning beschikt over een handige bergvliering, speciaal voor het opslaan van niet-dagelijks in gebruik zijnde spullen. Deze goed toegankelijke vliering biedt extra opslagruimte en is ideaal voor het bewaren van seizoensgebonden kleding, decoratieve items, archieven, en andere persoonlijke bezittingen die u niet dagelijks nodig heeft.

Garden

Deze dijkwoning wordt omgeven door prachtige buitenruimte die zowel functioneel als sfeervol is ingericht. Gelegen aan de onderkant van de dijk, biedt de woning een ruime voortuin die zich uitstrekt naar de zijkant, waardoor er een gevoel van openheid en vrijheid ontstaat.

De voortuin, die zich aan de voorzijde en zijkant van de woning bevindt, is een groen paradijs met een overvloed aan ruimte. Hier vindt u niet alleen een weelderig gazon, maar ook een kippenren en een trampoline, waardoor het een ideale speelplek is voor kinderen. Bovendien is er een heerlijke zitplek gecreëerd, die op warme dagen kan worden overdekt met een schaduwdoek, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

Aan de achterzijde van de woning wacht een andere aangename verrassing: een veranda die uitnodigt tot ontspanning. Deze overdekte buitenruimte biedt een idyllische setting voor gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie, ongeacht het weer. Naast de veranda is er ook een berging, die handig is voor het opbergen van tuingereedschap en andere benodigdheden.

Wat betreft parkeergelegenheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze woning biedt voldoende ruimte voor het parkeren van voertuigen, waardoor het gemak van het dagelijks leven wordt vergroot.

Kortom, de buitenruimte van deze dijkwoning is niet alleen een uitbreiding van de leefruimte, maar ook een oase van rust, plezier en functionaliteit. Het is een perfecte combinatie van groen, comfort en speelse elementen, waardoor het de ideale omgeving is voor ontspanning en quality time met dierbaren.

Details

Kadastraal bekend:
a. het recht van eigendom met betrekking tot het perceel grond met woning en verdere aanhorigheden gelegen te 3371 EB Hardinxveld-Giessendam, Rivierdijk 535, kadastraal bekend gemeente Hardinxveld-Giessendam, sectie D, nummer 3205 ter grootte van vijf are en zestig centiare (5 a 60 ca),
b. het recht van eigendom met betrekking tot een perceel grond gelegen te 3371 EB Hardinxveld-Giessendam, nabij Rivierdijk 535, kadastraal bekend gemeente Hardinxveld-Giessendam, sectie D, nummer 3336 ter grootte van vijfentachtig centiare (85 ca),
•Eigen grond.
•Energielabel A
•Bouwjaar: 1954
•Gedeeltelijk betonnen vloeren en houten vloeren en hardhouten kozijnen met hr++ glas.
•Woonoppervlak: ca. 222m² (inhoud: circa 705m³).
•Extra kantoorruimte/ werkkamer van 23,5 m2 met eigen opgang
•Verwarming en warm water middels pelletkachel en buffervat van 800 liter.
•Eigen parkeerplaats in de tuin voor meerdere auto's
•Oplevering in overleg.
•In de koopovereenkomst zullen we een ouderdomsclausule toevoegen.

•Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard.

•Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is (nog) geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed