slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Top appartement met panoramisch uitzicht over Leerdam en de Linge inclusief garage

€445,000
Address: Singel 23, 4141 AS Leerdam
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 88 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Op de topetage van een goed onderhouden complex aan de Singel in Leerdam ligt dit bijzonder lichte, ruime appartement. Het is geen penthouse, maar het appartement beslaat de gehele zijde van het gebouw waardoor je zonder meer het luxe en ruimtelijke gevoel van een penthouse krijgt!

De woning (88m2) biedt prachtige vergezichten over de Linge en het centrum van Leerdam, waarbij het Hofje van... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
    Construction period 1985
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06892
Asking price €445,000
Service costs €213
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 25 May 2024
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 5th floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1985
Roof materials Bitumen
Rooftype Composite
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Floor, HR glazing, Insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Floor Surface 88 m²
Living area 38 m²
Kitchen area 8 m²
Content 314 m³
Surface area other inner rooms 0.6 m²
External surface area storage rooms 5.6 m²
External surface area 8.3 m²
Balcony 7.5 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, On a quiet street, Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler Nefit HR ketel
Heating source Gas
Year of manufacture 2016
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Air conditioning, Central heating, Floor heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Bathroom facilities Sink, Underfloorheating, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Indoor
Has AC Yes
Has a balcony Yes
Has an elevator Yes
Has fibre optical cable Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Has solar blinds Yes
Has solar panels Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Cadastral designation Leerdam B 9298
Range Condominium
Ownership Full ownership
Cadastral designation Leerdam B 9298
Range Condominium

Description

Op de topetage van een goed onderhouden complex aan de Singel in Leerdam ligt dit bijzonder lichte, ruime appartement. Het is geen penthouse, maar het appartement beslaat de gehele zijde van het gebouw waardoor je zonder meer het luxe en ruimtelijke gevoel van een penthouse krijgt!

De woning (88m2) biedt prachtige vergezichten over de Linge en het centrum van Leerdam, waarbij het Hofje van mevrouw van Aerden een prominente plek inneemt. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één momenteel dient als een volledig uitgeruste walk-in closet met op maat gemaakte kasten en een verhoogde opstelling voor de wasmachine en droger. Wil je de kamer als tweede slaapkamer gebruiken, dan is een simpele aanpassing voldoende!

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

Bij binnenkomst in het complex vind je een ruime berging met extra hoge plafonds, perfect voor het opslaan van allerlei spullen. Buitenom bereik je ook de eigen garagebox.

Other floors

Vijfde verdieping
Hal met toegang tot alle vertrekken: de slaapkamer, de kastenkamer, de badkamer, het toilet en de woonkamer. Ook de meterkast bevindt zich in de hal. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming en op de vloer liggen mooie, keramische tegels. Dat luxe penthouse gevoel is direct voelbaar bij het binnenstappen in de woonkamer. Dankzij de vele raampartijen die prachtig uitzicht bieden kom je ogen te kort (en is er daglicht te over!). Het schuine dak zorgt hier ook nog eens voor een extra ruim gevoel.

De keuken is luxe afgewerkt met diverse inbouwapparatuur en een mooi natuurstenen (graniet) blad. De woonkamer, keuken en balkon zijn uitgerust met inbouwspots, en het appartement geniet van HR++ glas (2023, m.u.v. de slaapkamers), airconditioning en elektrisch bedienbare raambekleding.

De badkamer is luxe afgewerkt en uitgevoerd, voorzien van een groot wastafelmeubel en een ruime inloopdouche met hand- en regendouche.

De slaapkamer ligt aan de rechterzijde van het appartement en is 16m2 groot. Ook hier bieden de ramen rondom niet alleen fantastisch uitzicht, ze zorgen ook voor veel daglicht. Als het in de zomer te heet wordt, is de airconditioning zonder twijfel een welkome uitkomst. Via een luik in de slaapkamer bereik je een bergzolder, wat de ideale plek is om extra spullen op te bergen. Naast de grotere slaapkamer bevindt zich een tweede kamer van 9m2. Deze dient nu als kastenkamer, maar kan ook prima fungeren als tweede slaapkamer.

Balcony

Je betreedt het balkon vanuit de woonkamer. Door glazen schuifwanden en de heater geniet je het hele jaar door van deze buitenruimte!

Details

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Over Leerdam
Leerdam is gelegen in de gemeente Vijfheerenlanden en staat bekend om de glasindustrie en kaasmakerij. Leerdam heeft ongeveer 20.000 inwoners en is gelegen langs de mooie rivier De Linge en omgeven door stadswallen. Leerdam heeft een rijke historie, die is terug te vinden in de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden en het Oude Raadhuis.

Alle voorzieningen om wonen in Leerdam aantrekkelijk te maken zijn aanwezig. Zo zijn er meerdere basisscholen, middelbare scholen, diverse winkels en supermarkten, cultuurverenigingen en sportverenigingen.

Het oude centrum van Leerdam is kenmerkend gelegen aan de haven, met de authentieke stadswallen met 'Muizentorentjes' nog volop in het zicht. Het centrum is levendig en iedere donderdag is er een grote versmarkt. In het centrum bevinden zich diverse winkels en galeries. De horeca in Leerdam is ook veelzijdig. Er zijn meerdere restaurants, voor de snelle hap en een lang diner kunt u hier goed terecht.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed