slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Under option

Under option: 22 kavels op ’t Nieuwe Eiland - twee-onder-een-kapwoningen

€225,000 f.o.t.c.
Address: Spiegellaan Construction number 20, 4142sp Leerdam
Type of residence Building plot
Plot size 479 m²
Acceptance By consultation
Status Under option

Note

General

Altijd al uw eigen woning willen bouwen met en naast een bekende? Dan is dit uw kans! Deze zelfbouwkavel in de nieuwbouwwijk Broekgraaf is bestemd voor het bouwen van twee-onder-één-kap woning. Schrijf samen met een bekende in op deze 2 kavels! Dit ruime perceel bestemd voor een twee-onder-een-kap woning is heerlijk gelegen aan het water en op de hoek van de straat. Door de ligging van het perc... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Building plot
    Status Under option
  • Location

Features

Offer
Reference number 06794
Asking price €225,000 f.o.t.c.
Status Under option
Acceptance By consultation
Last updated 11 September 2023
Construction
Type of residence Building plot
Type of construction New estate
Surfaces and content
Plot size 479 m²

Description

Altijd al uw eigen woning willen bouwen met en naast een bekende? Dan is dit uw kans! Deze zelfbouwkavel in de nieuwbouwwijk Broekgraaf is bestemd voor het bouwen van twee-onder-één-kap woning. Schrijf samen met een bekende in op deze 2 kavels! Dit ruime perceel bestemd voor een twee-onder-een-kap woning is heerlijk gelegen aan het water en op de hoek van de straat. Door de ligging van het perceel ervaart u hier een heerlijke rust en ruimte en kunt u uw droom waar maken.

Let op: u dient zich in te schrijven met een gegadigde voor de andere twee-onder-één-kap woning (kavel 2). Anders kan uw inschrijving niet in behandeling genomen worden. Bel of mail ons indien u het kavelpaspoort en extra informatie wilt ontvangen.

Thuiskomen in Broekgraaf
Wil jij zelf je droomhuis bouwen? Het kan in Broekgraaf. De weerspiegeling van je woondroom.

Broekgraaf is een ruime, kinderrijke, bloeiende, duurzame wijk. Direct gelegen aan de natuur van het Groene Hart ten westen van Leerdam, biedt het de gelegenheid op avontuur te gaan, te ontdekken, plezier te maken én er uw eigen droomhuis te bouwen. Met slechts enkele spelregels kunt u realiseren wat u wilt. Benieuwd naar deze spelregels vraag de kavelpaspoorten bij ons op en begin alvast te fantaseren over uw woondroom.
Op de vrije kavels bouw je jouw ideale huis. Naar jouw inzicht. Je bepaalt zelf met welke aannemer je jouw bouwavontuur aan wilt gaan en wie je daar verder nog bij wilt betrekken. Een betere garantie dat het voor 100% jóuw huis wordt, bestaat niet!

Zaterdag 1 april 2023 start de verkoop. Vanaf dat moment kunt u inschrijven op een kavel. De deadline voor het inschrijven is 11 april om 16:00. Uw inschrijfformulier kan ingediend worden bij 1 van de makelaars. Woensdag 12 april vindt de loting plaats door Notarispraktijk Wolthuis.

Beleving
De vrije kavels bieden de mogelijkheid om een eigen droomhuis te bouwen. Er zal een divers beeld ontstaan van verschillende architectuurstijlen, vormen en kleuren. Echter wordt de kwaliteit nadrukkelijk bewaakt en wordt er aangemoedigd om houvast te nemen aan de beoogde beeldkwaliteit voor dit gebied. Er zullen kavelpaspoorten worden verstrekt waarin de mogelijkheden en restricties worden benoemd.

Dit ruime perceel voor een twee-onder-een-kap woning is heerlijk gelegen aan het water en op de hoek van de straat. Rondom de woning is er de ruimte voor de tuinaanleg. Door de plek waar het perceel gelegen is, is er een vrije uitkijk aan de zijkant van de woning.

ZonZone

Close

Recently viewed