slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
New for sale

For sale: Ruime en gemoderniseerde tussenwoning met historische flair

€335,000
Address: Tiendweg 160, 4142 EN Leerdam
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 79 m²
Liveable area 119 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

Aan de Tiendweg in Leerdam vind je deze sfeervolle tussenwoning uit 1928. Met een uitzonderlijk lange woonkamer, drie slaapkamers en een groot dakterras combineert dit huis klassieke details met het gemak van moderne vernieuwingen. Vorig jaar nog is een gloednieuwe keuken geplaatst. Zomerse dagen en avonden breng je door op een groot dakterras van 24m².
Dit deel van de Tiendweg ligt aan de ran... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1928
    Status New for sale
  • Location

Features

Offer
Reference number 06890
Asking price €335,000
Status New for sale
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1928
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Floor, Largely insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Plot size 79 m²
Floor Surface 119 m²
Living area 34 m²
Kitchen area 18 m²
Content 399 m³
External surface area 23 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of toilettes 2
Garden
Type Open area
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Vaillant
Heating source Gas
Year of manufacture 2022
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Fireplace
Kitchen facilities Built-in equipment
Has a fireplace Yes
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has sliding doors Yes
Cadastral informations
Cadastral designation Leerdam B 8895
Area 79 m²
Range Entire lot

Description

Aan de Tiendweg in Leerdam vind je deze sfeervolle tussenwoning uit 1928. Met een uitzonderlijk lange woonkamer, drie slaapkamers en een groot dakterras combineert dit huis klassieke details met het gemak van moderne vernieuwingen. Vorig jaar nog is een gloednieuwe keuken geplaatst. Zomerse dagen en avonden breng je door op een groot dakterras van 24m².
Dit deel van de Tiendweg ligt aan de rand van de wijk Broekgraaf. Tegenover de woningvind je voldoende parkeerplekken en vanwege de ligging aan de rand van Leerdam kijk je uit op groene velden en vergezichten. Alle denkbare voorzieningen en het gezellige centrum van Leerdam zijn op fietsafstand, en je zit binnen no-time op de snelweg richting Den Bosch of Utrecht.

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

Entree met fraaie, karakteristieke voordeur. De hal biedt toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer kenmerkt zich door de bijzondere lengte en grootte voor dit type huizen, met een open haard als middelpunt voor gezellige avonden. Aangrenzend vind je een nieuw geplaatste keuken, rijk aan bergruimte en uitgerust met uitgebreide apparatuur waaronder een vaatwasser, rvs spoelbak met mengkraan, en een groot fornuis met oven en 6-pits
gasfornuis met vlakscherm afzuigkap. De bijkeuken met wasmachine en drogeraansluiting biedt extra gemak. Vanuit hier is ook het toilet bereikbaar. De bijkeuken heeft een loopdeur naar een kleine tuin aan de achterzijde, wat eveneens wordt gebruikt als recht van overpad door de eigenaren zelf en de buren.

First floor

De eerste verdieping biedt twee veelzijdige slaapkamers, waarvan de achterste (14m²) momenteel is ingericht als een tweede woonkamer, compleet met schuifpui die uitkomt op een leuk aangekleed, zonovergoten dakterras. De schuifpui is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. Het dakterras biedt een rustige plek om te ontspannen met prachtig uitzicht over een ecologische zone en uitgestrekte weilanden. De slaapkamer aan de voorzijde is 12m2 groot. De verdieping beschikt over een apart toilet en een aparte douche. De verdieping biedt meer dan voldoende ruimte om hier een badkamer te creëren. Hiervoor is een plan aanwezig.

Second floor

Via een vaste, open trap bereik je de tweede verdieping met een grote slaapkamer van 20m², verrijkt met een dakkapel en extra bergruimte achter knieschotten, ideaal voor een master bedroom of hobbyruimte. Ook hier heb je wederom een fenomenaal uitzicht over de uitgestrekte weilanden.

Garden

Kleine tuin aan de achterzijde, wat eveneens wordt gebruikt als recht van overpad door de eigenaren zelf en de buren.

Details

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Over Leerdam
Leerdam is gelegen in de gemeente Vijfheerenlanden en staat bekend om de glasindustrie en kaasmakerij. Leerdam heeft ongeveer 20.000 inwoners en is gelegen
langs de mooie rivier De Linge en omgeven door stadswallen. Leerdam heeft een rijke historie, die is terug te vinden in de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden en het Oude Raadhuis. Alle voorzieningen om wonen in Leerdam aantrekkelijk te maken zijn aanwezig. Zo zijn er meerdere basisscholen, middelbare scholen, diverse winkels en supermarkten, cultuurverenigingen en sportverenigingen.
Het oude centrum van Leerdam is kenmerkend gelegen aan de haven, met de authentieke stadswallen met 'Muizentorentjes' nog volop in het zicht. Het centrum is
levendig en iedere donderdag is er een grote versmarkt. In het centrum bevinden zich diverse winkels en galeries. De horeca in Leerdam is ook veelzijdig. Er zijn meerdere restaurants, voor de snelle hap en een lang diner kunt u hier goed terecht.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed