slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Weidelaan 35, 2941 RJ Lekkerkerk

€347,500
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 111 m²
Liveable area 100 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Deze woning aan de buitenrand van het gezellige dorp Lekkerkerk, met drie slaapkamers, is gelegen aan een rustige straat. Lekkerkerk staat bekend om zijn gemeenschappelijke betrokkenheid die terug te vinden is in het ruime aanbod van scholen, sportverenigingen, het veelzijdige winkelaanbod en de diverse culturele, sportieve en sociale activiteiten die het gehele jaar door georganiseerd worden.... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1987
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00163
Asking price €347,500
Electricity €70
Gas €70
Water €15
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 18 July 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1987
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Largely insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Plot size 111 m²
Floor Surface 100 m²
Living area 27.96 m²
Kitchen area 11.9 m²
Content 300 m³
External surface area storage rooms 7.3 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation East
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Nefit Trendline
Heating source Gas
Year of manufacture 2022
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Bath, Shower, Toilet, Washbasin furniture, Washingmachine connection
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Cadastral designation Lekkerkerk C 8981
Area 111 m²
Ownership Full ownership

Description

Deze woning aan de buitenrand van het gezellige dorp Lekkerkerk, met drie slaapkamers, is gelegen aan een rustige straat. Lekkerkerk staat bekend om zijn gemeenschappelijke betrokkenheid die terug te vinden is in het ruime aanbod van scholen, sportverenigingen, het veelzijdige winkelaanbod en de diverse culturele, sportieve en sociale activiteiten die het gehele jaar door georganiseerd worden. De natuur ligt om de hoek, zo kunt u heerlijk wandelen of fietsen in het Loetbos, natuurgebied Bakkerswaal, langs de Lekdijk of midden door de polder over de Tiendweg en de Wetering. Voor het werk zit u vrijwel direct op de randweg die aansluiting geeft op de N210 richting Rotterdam, Gouda of Utrecht. Kortom, een heerlijke plek om te wonen in het Groene Hart.

Ground floor

De voorzijde van de woning heeft al een leuke ‘net even anders dan andere’ uitstraling. Kom je binnen in de hal dan is rechts de meterkast, de kapstokruimte en de trap naar de eerste verdieping. Links de in tijdloze beigetinten betegelde toiletruimte met wandtoilet en fonteintje. We lopen rechtdoor de woonkamer in. Deze toegangsdeur heeft twee grote ramen, zodat je een open effect krijgt. Rechts is een handige berging (onder de trap), waar je mooi die extra spullen in kwijt kunt. De Pvc-vloer is in rustiek houtdecor en loopt drempelloos door naar de keuken. Door de grote raampartij aan de achterzijde en de lichte muren is de woonkamer lekker licht. De nette witte keuken heeft over de gehele lengte bovenkastjes met dubbele stopkontakten en uiteraard diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, vaatwasser en koel-vriescombinatie.

First floor

via de hal ga je de trap op naar de overloop van de eerste verdieping. Rechts aan de achterzijde is de grootste slaapkamer. Er zijn twee grote Velux kantel/kiep-dakramen, een grote schuifkast met spiegelwand en… niet alleen een droom voor dames.. een inloopkast. Heerlijk al je kleding, schoenen, potjes en flesjes overzichtelijk en netjes opgeborgen. Aan de voorzijde van de woning is de tweede slaapkamer en de badkamer. Deze laatste is mooi in wit/grijs/antraciet betegeld, er is een tweede wandtoilet, een wastafel met planchet, spiegel en kastjes en een ligbad met spatwand en douchegelegenheid. Ook de wasmachine is hier geplaatst.

Second floor

Via een dichte trap op de overloop kom je direct in de derde slaapkamer. Hier is een aansluiting voor de wasdroger, de cv-installatie, veel kastruimte, ook onder het dakbeschot en eveneens een Velux kantel/kiep-dakraam voor voldoende licht en frisse lucht. Deze kamer wordt ook gebruikt om de was te drogen of uit te hangen tijdens regendagen, maar ook door de extra bergzolder, om spullen op te bergen die je niet altijd nodig hebt. Een multifunctionele ruimte kunnen we wel zeggen.

Garden

Tijd om naar buiten te gaan. Via de deur in de woonkamer kom je in de praktisch onderhoudsvrije keurig betegelde achtertuin op het Zuidwesten. Door de houten beschutting aan beide zijden is er veel privacy. De beplanting zit voornamelijk in bakken en is daardoor makkelijk te verzorgen. Achter in de tuin is een stenen en houten berging aanwezig en een toegangsdeur om makkelijk met je zware fiets met boodschappen achterom te kunnen. Wordt het zonnetje in de loop van de dag te sterk, dan draai je het zonnescherm, dat over de gehele breedte van het huis bevestigd is, naar beneden voor een aangename temperatuur en nog veel late en genoeglijke avondjes in de zomermaanden. Heerlijk dit huis.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed