slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Kwekersweg 5, 9981 GE Uithuizen

€425,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 1,700 m²
Liveable area 143.5 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Landelijk wonen op de mooiste locatie van Uithuizen!

Vrijstaande woning met veel leefruimte en ruim perceel, gelegen aan Kwekersweg 5 te Uithuizen, een zeer centrale locatie met landelijk genot!

Bent u op zoek naar een ruime woning met veel ruimte en een landelijk gevoel? Zoek niet langer verder en kom langs om deze pracht locatie en woning te ervaren! Dit is uw kans om uw droomhuis te b... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1987
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 00457
Asking price €425,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 04 June 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities, Seniors
Construction period 1987
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Floor, Full, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 1,700 m²
Floor Surface 143.5 m²
Content 532 m³
External surface area storage rooms 35.3 m²
External surface area 3.6 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 7 (of which 5 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Garden around
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 4
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Detached wood
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Cadastral designation Het Hogeland C 2816
Area 1,700 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Landelijk wonen op de mooiste locatie van Uithuizen!

Vrijstaande woning met veel leefruimte en ruim perceel, gelegen aan Kwekersweg 5 te Uithuizen, een zeer centrale locatie met landelijk genot!

Bent u op zoek naar een ruime woning met veel ruimte en een landelijk gevoel? Zoek niet langer verder en kom langs om deze pracht locatie en woning te ervaren! Dit is uw kans om uw droomhuis te bemachtigen! De locatie is op zichzelf is bijzonder te noemen en daardoor uniek. De woning doet heel licht aan door de vele raampartijen en is voorzien van 4 ruime slaapkamers op de verdieping en een mogelijkheid tot een 5e slaapkamer met badkamer en suite op de begane grond (deze ruimte dient nu als werkkamer met bijkeuken).

Uithuizen is de hoofdplaats van de gemeente Het Hogeland, ligt aan het uiteinde van het Boterdiep en heeft een halte aan de spoorlijn van Groningen naar Eemshaven. Mede hierdoor is het dorp uitstekend te bereiken door middel van het openbaar vervoer. De stad Groningen is in 20 autominuten te bereiken via de N46, maar ook is er een goede verbinding met Delfzijl/Appingedam (N363) en het recreatiegebied Lauwersmeer.

Er sprake van een hoogwaardig voorzieningenniveau in Uithuizen en de supermarkten en overige winkels zijn op steenworp afstand van de woning. Naast de dagelijkse voorzieningen is er binnen het dorp tevens een uitgebreide sportvoorziening en een Gezondheidscentrum gevestigd, maar ook meerdere huisartsen en een tandartsenpraktijk, maar ook beschikt het dorp over een peuterspeelzaal, basis- en voorgezet onderwijs (VMBO).

Het woonhuis betreedt u via de voordeur en brede hal met trap naar de verdieping. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning, is L-vormig en zeer ruim. De open keuken maakt de splitsing tussen de woonkamer en eetkamer, welke aan de achterzijde van de woning zich bevindt. De eetkamer heeft een prachtig uitzicht over de tuin aan de achterzijde van de woning en hier kunt u ook goed vertoeven en heerlijk bijkomen van een drukke dag of in de ochtend genieten van een kopje koffie.

De keuken is o.a. voorzien van een inductiekookplaat, oven, vaatwasser en koelkast en de gehele beneden verdieping is voorzien van vloerverwarming.
Via de woonkamer en keuken komen we in de gang met bijkeuken, deur naar de oprit en de deur naar de werkkamer/slaapkamer. In de bijkeuken vinden we de wasmachine aansluiting en de CV opstelling.

In de hal bij de voordeur is het toilet en de meterkast te vinden en via de trap komen we op de verdieping. Op deze verdieping vinden we 4 ruime slaapkamers, waarvan twee aan elkaar gekoppeld en er is toegang tot het balkon aan de achterzijde van de woning. Ook een perfecte plek voor het genieten van een kopje koffie in de ochtend.

De badkamer bevindt zich ook op de verdieping en heeft een bad, aparte inloopdouche, toilet en wastafelmeubel en is voorzien van vloerverwarming. Via de overloop komen we middels een luik op de vliering.

En dan de buitenzijde van deze prachtige en bijzondere woning….. wat een plaatje……..
De tuin loopt rondom de woning en heeft het meeste grond aan de achterzijde met toch wel het idyllische gevoel van het vrije leven op eigen grond. Aan de rechterzijde van de woning hebben we een lange oprit, welke u leidt naar de garage. In de tuin aan de achterzijde is nog een overkapt gedeelte als extra bergruimte.

Rondom Uithuizen bevindt zich een natuurrijke omgeving met veel groen en water waar je mooie wandelingen en fietstochten kunt maken. Zo biedt Uithuizen zowel de rust en ruimte van de natuur als de levendigheid van het centrum. Een bekend toeristisch trekpleister is de Menkemaborg.

De woning is met zijn ligging aan de Kwekersweg is zeker uniek is! Bijzonder zijn zeker de diepe achtertuin, de grootte van het perceel, de woonoppervlakte en de ruime 4 slaapkamers op de verdieping. Daarnaast is er een mogelijkheid om de woning levensloopbestendig te maken, door het maken van een slaapkamer met badkamer op de begane grond, de mogelijkheid tot thuiswerken/bedrijf aan huis en is het uitzicht aan de voorzijde en achterzijde prachtig. De woning heeft het een zeer centrale ligging en is energiezuiniger gemaakt door de zonnepanelen.

Kortom: een unieke kans op een unieke plek!

Bijzonderheden:
• Ruime woning
• 4 slaapkamers op verdieping
• Mogelijkheid tot extra slaapkamer met badkamer op begane grond
• Ruime perceel
• Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
• Aparte praktijk/kantoorruimte mogelijk
• Garage
• Balkon
• Groot perceel
• Zonnepanelen
• Landelijke sfeer
• Nabij scholen, winkels en overige voorzieningen
• Nabij uitvalswegen en openbaar vervoer richting Groningen/Delfzijl

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed