slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Under offer

Under offer: Zweeloërstraat 11, 7846 TE Noord-Sleen

€339,000
Type of residence House, residential farm, semi-detached house
Plot size 2,140 m²
Liveable area 133 m²
Acceptance By consultation
Status Under offer

Note

General

Zweeloërstraat 11 Noord-Sleen
Helft van een woonboerderij met mogelijkheden

Gelegen in het prachtige esdorp Noord-Sleen staat deze rietgedekte helft van een woonboerderij met baden en slapen op de begane grond. De woning is gelegen op een perceel van 2.140 m2 grond.

Locatie
De woning staat op één van de mooiste plekjes van Drenthe, met (natuurlijke) bezienswaardigheden op korte afstan... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, residential farm, semi-detached house
    Year of construction 1929
    Status Under offer
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/7813627
Asking price €339,000
Status Under offer
Acceptance By consultation
Last updated 17 May 2024
Construction
Type of residence House, residential farm, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1929
Rooftype Front gable
Isolations Floor, Party insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 2,140 m²
Floor Surface 133 m²
Content 493 m³
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Outdoors
Location Country side, On a quiet street
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate G
Features
Water heating Central heating system, Electric boiler
Bathroom facilities Double sink, Walkin shower, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a storage room Yes

Description

Zweeloërstraat 11 Noord-Sleen
Helft van een woonboerderij met mogelijkheden

Gelegen in het prachtige esdorp Noord-Sleen staat deze rietgedekte helft van een woonboerderij met baden en slapen op de begane grond. De woning is gelegen op een perceel van 2.140 m2 grond.

Locatie
De woning staat op één van de mooiste plekjes van Drenthe, met (natuurlijke) bezienswaardigheden op korte afstand. Zo vind je de historische hunebedden en de boswachterij Sleenerzand op nog geen kilometer afstand. Het Sleenerzand is een prachtig gebied om te wandelen, hard te lopen, te fietsen of met je paard te gaan rijden. Ook kun je in de buurt zwemmen bij recreatieplas Kibbelkoele of het verwarmde openluchtzwembad.

(Laten) klussen
Ben je een handige klusser (of besteed je dit liever uit), heb je zelf niet veel woonruimte nodig maar ben je wel dol op tuinieren, dan is deze woning echt iets voor jou. Met liefde en aandacht maak je van deze woning een fijne thuisbasis, gelegen op een heerlijk plekje in het rustieke Noord-Sleen, omringd door weilanden, groen en de mooie Drentse natuur.

Handig
De inrit naar de woning ligt aan de Zweeloërstraat en de tuin loopt door tot het Hegenzand, dan voel je je toch echt wel een grootgrondbezitter. De woning is gelegen op 5 minuten met de fiets van Sleen. Hier zijn de supermarkt, bakker en ons makelaarskantoor te vinden. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg op slechts enkele minuten rijden richting Emmen, Assen en Groningen.

Uitbouw
De woning is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor je nu bijna een verdubbeling hebt aan woonoppervlakte. Ideaal is het baden en slapen op de begane grond. Voor stap je de woning uit 1920 met houten vloeren binnen, achter stap je de woning uit 2021 met geïsoleerde betonvloeren uit.

Tuin(ieren)
De zeer diepe en parkachtige achtertuin ligt op het zuiden en beschikt over een stenen schuur en een moestuin met een kas. Hier kun je naar hartenlust tuinieren. Bovendien is de tuin geschikt voor het houden van kippen of kleinvee door de aanwezigheid van meerdere houten schuurtjes.

Even wat anders
Via de oprit bereik je de voordeur. De entree met trapopgang naar de verdieping biedt toegang tot een (slaap/woon/kantoor)kamer over de breedte aan de straatzijde en de keuken. Aangrenzende aan de keuken vind je een apart toilet en de badkamer.

Sfeervol wonen
De L-vormige woonkamer is gerealiseerd in de aanbouw van de woning. Je stapt via de openslaande deuren de gigantische tuin in. Wil je meer verbinding met de tuin? Dan kan het interessant zijn om meer daglicht de woning in te laten treden door extra raamkozijnen te plaatsen. De woning is voorzien van centrale verwarming, deels vloerverwarming en een pelletkachel.

Verdieping
Met een vaste trap bereik je de eerste verdieping met een grote multifunctionele (slaap)kamer. Deze is naar eigen wens in te richten. Er zijn dakramen aanwezig en aan de achterzijde een dakkapel. Achter de knieschotten is praktische bergruimte gerealiseerd als zolderfunctie.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1920
- Aanbouw achterzijde 2021
- Het bestaande woondeel is voorzien van houten vloeren
- Het nieuwe woondeel is voorzien van een geïsoleerde betonvloer en vloerverwarming
- De woning is deels voorzien van dubbele beglazing
- Deels houten kozijnen en deels kunststof kozijnen aanwezig
- Er is dakisolatie aangebracht
- Verwarming middels een gasgestookte HR-combiketel gekoppeld aan een elektrische pelletkachel
- Warmwatervoorziening middels een elektrische boiler gekoppeld aan de pelletkachel
- De badkamer is in 2022 geplaatst
- Er is glasvezel tot aan de oprit aanwezig
- De rieten kap aan de achterzijde is in 2014 vernieuwd en aan de voorzijde in 2022
- Wonen tussen twee straten in een prachtig dorp

Oplevering in overleg, kan spoedig.

Meer informatie kun je vinden op de website zweeloerstraat11.nl.

Noord-Sleen
Begonnen als prehistorische nederzetting is Noord-Sleen nu een klein, maar levendig dorp. Kalm en met bescheiden trots geeft de molen Albertdina sinds 1906 aan waar Noord-Sleen begint of eindigt. In de molen is een bijen-expositie ingericht en op de oude brink is in 2012 een honingboom geplant. Rondom de horeca in het dorp vinden het hele jaar door allerlei activiteiten plaats. En ’s zomers is het heerlijk zwemmen in het verwarmde buitenbad en recreatieplas de Kibbelkoele.
Word jij blij van deze locatie? Bel ons voor een afspraak.

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Je kunt ervan uitgaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij je reactie bijzonder op prijs.

ZonZone

Close

Recently viewed